Gălăţean trimis în judecată, după ce a PĂCĂLIT CASIERII unor STAŢII PECO din Botoşani

Gălăţean trimis în judecată, după ce a PĂCĂLIT CASIERII unor STAŢII PECO din Botoşani
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat din Galaţi, care a păcălit mai mulţi vânzători de la staţiile de carburanţi din municipiu Botoşani, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani sub acuzaţiile de înşelăciune şi tentativă de înşelăciune, potrivit monitorulbt.ro.

În vârstă de 38 de ani, Gabriel M. a fost prins în municipiu în aprilie, în timp ce încerca să facă o nouă victimă. Individul se afla într-o benzinărie şi i-a cerut unui angajat să-i schimbe 900 de lei din bancnote de 50 de lei în bancnote de 100 şi 200 de lei.

Angajatul a bănuit că ceva nu este în regulă şi a devenit extrem de atent, anunţând şi poliţia. Ajunşi la faţa locului, oamenii legii l-au ridicat pe suspect, iar în urma extinderii cercetărilor au aflat că, pe 26 februarie, bărbatul a păcălit un casier al unei staţii de carburanţi din Botoşani cu 700 de lei.

În timpul anchetei, individul a încercat să-i păcălească inclusiv pe poliţişti, prezentând o carte de identitate ce s-a dovedit a fi contrafăcută, cu un alt prenume.

Citit 1257 ori Ultima modificare Marți, 09 Septembrie 2014 15:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.