Lucky Studio ne explică cine câştigă cei mai mulţi bani din videochat

Lucky Studio ne explică cine câştigă cei mai mulţi bani din videochat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Un interviu cu managerul Lucky Studio din Iasi

 

Munca in studiourile de videochat devine o varianta tot mai atragatoare pentru tinerele iesence care doresc sa castige bani intr-un mod usor. Reclamele din ziare si de pe internet propun avantaje importante fetelor care doresc sa se angajeze in acest domeniu. Pentru a vedea cine obtine cei mai multi bani din acest job, i-am cerut parerea domnisoarei Claudia, manager la Lucky Studio din Iasi.

Reporter: Se vorbeste mult despre sumele mari care se castiga in videochat. Cat de mult adevar este in acest lucru?

Manager Lucky Studio: La fel ca in orice alt job, castiga mai mult persoanele care sunt serioase si isi dau interesul sa-si faca treaba bine. Fetele care vin la timp la program, se poarta frumos cu colegele, asculta sfaturile fetelor de la training sau participa la orele gratuite de engleza pe care le oferim noi au toate sansele sa o duca foarte bine. In videochat, perioada de adaptare este destul de scurta, asa ca cine isi doreste cu adevarat sa faca bani reuseste usor.

Ati vorbit despre seriozitate, dar aspectul fizic nu conteaza?

Sigur ca si acest lucru conteaza, dar nu e cel mai important. La Lucky Studio, cele mai mari castiguri le obtin modelele care sunt serioase si care vorbesc frumos cu admiratorii lor, nu neaparat cele mai frumaose. O fata arata bine, daca nu vrea sa invete mai bine engleza, sau nu vine la timp la studio, nu va face multi bani, va garantez.

Si atunci care este reteta perfecta de a face multi bani din videochat?

Cei mai multi bani ii fac fetele care au si calitati fizice si seriozitate. Modelele care fac cei mai multi bani au farmec personal, vin la toate orele de engleza, intra pe forumul site-ului Lucky Studio si afla toate noutatile despre videochat, isi respecta colegele si se tin de cuvant in toate lucrurile care tin de job. Un astfel de model poate ajunge sa faca zeci si zeci de milioane in fiecare saptamana. Asadar, pentru un efort foarte mic, obtin mai multi bani de cat un doctor sau un avocat. Merita, nu?

Unde sunt multe fete si bani poate sa apara invidia, la Lucky Studio cum este?

Noi ne bucuram foarte mult atunci cand fetele noastre reusesc sa castige multi bani. Chiar le incurajam sa spuna asta, pe forum, pe blog-ul Lucky Studio sau in discutiile de la cafea, cu colegele. Vrem ca succesul fetelor care castiga mult sa fie un exemplu bun pentru celelalte modele. Oricum, fetele istete inteleg ca nu invidia, ci ambitia le aduce mai multi bani. Daca aud ca altora le merge bine, o sa-si doreasca si ele sa aiba bani de vacante, de cumparaturi, de masina sau de distractii.

http://www.luckystudio.ro/

(P)

Citit 12343 ori Ultima modificare Joi, 11 Septembrie 2014 15:41