Redeschiderea TRAFICULUI pe Viaduct se AMÂNĂ din nou! Încă două luni de lucrări suplimentare

Redeschiderea TRAFICULUI pe Viaduct se AMÂNĂ din nou! Încă două luni de lucrări suplimentare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Termenul de redeschidere a traficului uşor pe Viaductul care face legătura între oraş şi platforma siderurgică a fost, pentru a treia oară, amânat. Primăria municipiului Galaţi a comandat lucrări suplimentare atât pentru consolidarea structurii de rezistenţă, cât şi pentru cosmetizarea arterei rutiere. Mai exact, potrivit comunicatului de presă remis redacţiei, se vor executa reparaţii la canalele de scurgere a apelor pluviale de pe viaduct (infiltraţiile fiind principala cauză care a generat problemele la pilonii de rezistenţă ai viaductului - n.r.), dar şi lucrări de reabilitare a covorului asfaltic, trotuarelor şi balustradelor.

Lucrările la elementele de scurgere a apelor pluviale vor fi executate de Servland SRL Galaţi, iar cele de cosmetizare a arterei rutiere sunt încredinţate SP Ecosal SA. Costurile se ridică la 203.000 lei.

„Potrivit estimărilor constructorului, sunt necesare circa 60 de zile pentru rezolvarea problemelor legate de scurgerea apelor pluviale, urmând ca apoi să se întocmească graficul de lucrări pentru reabilitarea carosabilului, trotuarelor şi balustradelor”, comunică Primăria Galaţi. În aceste condiţii e greu de crezut că Viaductul va mai fi redeschis traficului uşor până la finele anului!

CITEŞTE ŞI: LUCRĂRI SUPLIMENTARE/ REABILITAREA Viaductului COSTĂ mai mult

Citit 1082 ori Ultima modificare Luni, 29 Septembrie 2014 19:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.