Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
54 comentarii

* Trei minori au rămas fără un acoperiş deasupra capului, din cauza unei datorii acumulate de bunicii lor * Mama lor este nevoită acum să plece din Galaţi, într-o comună din nordul judeţului


Povestea Meluţei Isofache şi a copiilor ai ei, pe care îi creşte singură, este dovada vie a faptului că, la Galaţi, protecţia şi dreptatea socială funcţionează doar pe hârtie. Fără a lua în calcul aspectul uman al situaţiei şi drama prin care trec aceşti minori, autorităţile locale au aplicat suspect de punctual fiecare alineat al legii care le-a permis evacuarea din casă a mamei şi copiilor. Acum, în prag de iarnă, cei patru au rămas să doarmă în stradă, printre sacii în care zac claie peste grămadă puţinele obiecte pe care le au.

Jandarmi, plânsete, copii speriaţi

Meluţa Isofache a locuit timp de patru ani într-o casă a Primăriei, de pe strada Universităţii nr. 24. Marţi dimineaţă, când nici nu apucase să le dea copiilor de mâncare, s-a trezit la uşă cu executorul judecătoresc Geanina Dajbog. Însoţit de jandarmi, executorul le-a spus sec să elibereze casa.

La poartă, câţiva angajaţi ai Ecosal aşteptau un semn pentru a începe să scoată în stradă sacii cu bunurile familiei. Cu disperarea omului rămas fără soluţii, Meluţa Isofache a izbucnit în plâns. Nedumerită de suferinţa mamei şi de privirile încruntate ale celor care dăduseră buzna în locuinţă, fata mai mare, Ştefania o întreabă pe mama ei de ce plânge. La nici doi ani, cealaltă fată a Meluţei Isofache este prea mică pentru a înţelege ce se întâmplă.

Cu mâinile tremurânde, mama le-a îmbrăcat pe cele două fete. Au ieşit apoi în curte, pe o vreme ploioasă, şi la temperatură de doar câteva grade. În tot acest timp, lucrătorii Primăriei începuseră deja să scoată în stradă mobilierul şi hainele.

"Mama, când ne întoarcem acasă?"

Am asistat personal la toată întâmplarea descrisă mai sus. Pentru că deja începuseră să tremure, un vecin din curte s-a oferit să le ia în casă până când cei de la Ecosal şi-au terminat treaba. Intrată la căldură, Ştefania întreabă: "Mama, când ne întoarcem acasă?" "Nu ne mai întoarcem nicăieri. Nu mai avem casă", îi răspunde femeia, izbucnind iarăşi în lacrimi. Cel mai mare dintre copii, Alexandru Cristian, este elev în clasa a IV-a la Şcoala Generală nr. 16. Un elev excelent, după cum spune învăţătoarea lui, Violeta Pupu, şi după cum o arată mulţimea de diplome pe care le-a obţinut la numeroase concursuri. Marţi dimineaţă, când a plecat la ore, şi-a lăsat surorile dormind în pat. Câteva ore mai târziu, le-a găsit în stradă, în picioare, cu patul şi salteaua rezemate de gard.

Dezrădăcinaţi şi aproape fără venituri

Printre cei prezenţi la executarea silită s-a aflat şi un angajat al Direcţiei pentru Protecţia Copilului Galaţi. "M-a întrebat dacă am unde să-mi duc copiii şi i-am spus că voi merge la fratele meu, la Gohor. M-au pus să semnez şi o declaraţie. Fratele meu locuieşte, împreună cu soţia sa şi cu cei patru copii mici, într-o casă de trei camere. Cum voi putea eu locui acolo cu încă trei copii. Oricum, pe băiat şi pe fete nu le dau din mână. M-am sacrificat zi de zi ca să le asigur lor condiţii cât de cât bune şi acum să văd cum mi-i iau alţii? Niciodată", spune, hotărâtă, Meluţa Isofache.

CITEŞTE ŞI: Primăria, EXECUTATĂ SILIT/ Are de plătit peste 1,25 de milioane de euro din cauza unei neglijenţe administrative

Mutarea din Galaţi ar însemna însă pentru copii o desprindere bruscă şi traumatizantă de mediul în care au crescut până acum. Alexandru a obţinut doar premiul I la şcoală şi a avut rezultate excepţionale la concursurile de matematică la care a participat. Învăţătoarea lui ne-a spus că mama sa a venit constant la şcoală şi că s-a asigurat că elevul are toate manualele, caietele speciale şi culegerile necesare. Toţi trei copiii sunt înscrişi la un medic de familie din oraş şi sunt beneficiari ai cantinei sociale gălăţene. O eventuală mutare în apropiere de Tecuci, la ţară, i-ar zgudui fără îndoială profund pe cei trei minori.

Primăria se ascunde în spatele legii

Am solicitat un punct de vedere şi de la Primăria Galaţi, în legătură cu acest caz. În răspunsul care ne-a fost trimis se arată că Meluţa Isofache "a fost evacuată în urma unei hotărâri judecătoreşti definitive şi irevocabile, datând din 2013. Motivul: datorii de 18.300 lei. Chiriaşa a fost invitată în repetate rânduri să semneze angajamente de plată pe care nu le-a respectat".

Datoria de care amintesc angajaţii Primăriei provine integral de pe vremea în care chiriaşi în casă erau părinţii Meluţei Isofache. Din momentul în care şi mama sa a murit, în martie 2013, gălăţeanca a plătit regulat, lună de lună, chiria pe care o datora Primăriei, fapt atestat de chitanţele pe care le deţine. "Ştiam despre procesul cu Primăria, dar am zis că voi plăti lună de lună pentru a vedea că sunt bine intenţionată. Nu am ştiut unde să mă duc în altă parte. Înştiinţarea că voi fi executată silit a fost găsită de vecinii mei, aruncată peste gard în curte, vinerea trecută. Nu a bătut nimeni la uşă pentru a verifica măcar dacă sunt acasă", a explicat mama celor trei copii.

Interese imobiliare ascunse?

Casa despre care vorbim este situată în zona ultracentrală a oraşului, la distanţă egală de străzile Domnească şi Bălcescu, terenul având astfel o uriaşă miză imobiliară. "O doamnă jurist din Galaţi a aflat de situaţia în care ne zbatem şi a vrut să ne ajute. După ce a verificat cum stau lucrurile mi-a spus că ea nu are ce face, pentru că aici e o treabă politică. Cineva vrea locul în alt scop. Mi-a mai spus că mă lupt cu morile de vânt", a ţinut să ne mai spună Meluţa Isofache.

 

Citit 7537 ori Ultima modificare Marți, 28 Octombrie 2014 17:41

54 comentarii

 • postat de dan Duminică, 09 Noiembrie 2014 19:40 2.103.98.*** Link la comentariu
  0
  0

  Salutare Vlad, felicitari.
  Eu nu sunt momentan in tara, lasa-mi te rog un mesaj la androceu@gmail.com cat de curand, vreau sa vb cu tine

  Raportează
 • postat de VLAD TEPES Luni, 03 Noiembrie 2014 19:04 194.239.195.*** Link la comentariu
  1
  3

  Salut Corneliu,e OK. e OK. dar dupa aceea?eu cum pot ;pune o vorba buna; daca este cu putinta lasa o adresa electronica ceva.Sa inteleg ca pot gasi aceasta familie la aceeasi adresa peste doua luni de zile? Felicitari ,te-ai tinut de cuvant si cine stie poate reusim sa ne intalnim la ;locul faptei;.O seara buna.P.S. salut Dane invitatia,speranta de a ne intalni la ;locul faptei; bineinteles e valabila si pentru tine.Sanatate si numai bine.

  Raportează
 • postat de @corneliu Luni, 03 Noiembrie 2014 17:19 5.13.159.*** Link la comentariu
  0
  0

  felicitari ; n-am cuvinte pt ce faceti .

  Raportează
 • postat de corneliu Luni, 03 Noiembrie 2014 12:34 86.124.203.*** Link la comentariu
  0
  3

  @ Vlad @Dan. Am fost vineri! E O.K. Nu am fost primul, cinste galatenilor! Am contact si angajament personal! Multa sanatate! @ zora. Blond tiganul tau!

  Raportează
 • postat de @zora Sâmbătă, 01 Noiembrie 2014 09:09 79.116.103.*** Link la comentariu
  0
  2

  Ei si tu , acuma ti-ai iesit din tatani . Lasa d-le , poate mai apare vreun nebun care sa propuna , in asentimentul tau , vreun pogrom pt t.i.g.a.n.i . Ca sa ''rezolvam'' definitiv problema asta blestemata .

  Atentie , nu sunt ''antenist'' , iar procentele pe care ti le-am transmis reprezinta date oficiale , doar sa stii unde sa cauti .

  Nu incurajez defel asistatii sociali ci doar spun ca avem o problema nerezolvata pe care nu cred ca trebuie s-o transam prin masuri de felul celei descrise in articol .

  Ai facut referire rau la ''criza'' . Dar astia sunt in criza de cand se stiu prin nomadismul lor . Bati campii cu incercarea de a cauta sa muti discutia la problemele tinerilor cu credite ipotecare . Asta nu-i tema articolului de fata .

  Imi pare rau ca-mi gasesti atatea hibe , si nu numai mie , eu unul tot asteptand sa-ti descopar si alte calitati pe care tu le-ai poseda , in afara unei combativitati risipita in toate directiile , catre oricine nu e de acord cu tine .

  Cat despre neimplicarea societatii romanesti in ansamblu in probleme de acest fel , asta tine de maturizare si de intelegerea unui fenomen pt care trebuie ceva lectura , emancipare si evolutie . Deci nu-ti pierde speranta , nu te mai otari atat de usor .

  Raportează
 • postat de zora Vineri, 31 Octombrie 2014 19:57 89.121.158.*** Link la comentariu
  1
  0

  Bravo tovarase Vlad Tepes!
  Sper ca gandirea ta unilateral dezvoltata, precum si actiunile pe care vrei sa le intreprinzi sa devina si realitate!
  Iti doresc mult succes, dar "limitarea" mea ma face sa cred, ca maine, deja, va fi pt. tine, dar si pt. alti filantropi ori demagogi, o alta poveste trista uitata...

  Raportează
 • postat de VLAD TEPES Vineri, 31 Octombrie 2014 19:32 194.239.195.*** Link la comentariu
  0
  2

  Zora,gandirea ta este foarte limitata,nu poti sa intelegi realitatea asa esti tu, ;ingerasul; crescut.Corneliu crede-ma pe cuvant ca nu am cum sa iau contact,acum, cu aceasta persoana,dar in mod sigur o voi face cat de curand.Pana atunci ,te rog, daca este o cale de a ajuta aceasta familie ;trage clopotul; sunt prezent.O seara buna,la cine merita! P.S. Salut Dane,dupa cum vezi ;ai nostrii ca brazii... ;dialogul este intotdeauna constructiv(pentru cine poate intelege ceva de pe urma lui).

  Raportează
 • postat de zora Vineri, 31 Octombrie 2014 15:50 89.121.158.*** Link la comentariu
  1
  0

  raspuns pt. @Dan

  Tot ce imi doresti tu mie, sa ti se implineasca tie! Amin

  PS: e valabil si pt. toti ceilalti, care arunca cu blesteme, dau in bobi ori asteapta sa le pice din cer ceva! :D

  Raportează
 • postat de zora Vineri, 31 Octombrie 2014 13:38 89.121.158.*** Link la comentariu
  2
  1

  pt. IP: 5.13.201.248

  Daca esti alienat/a mintal nu te mai apuca sa postezi aiurea si sa arunci niste procente pe care le-ai vazut la latrina3.
  Nu ai decat sa incurajezi asistatii sociali, e problema ta. Daca tu, din inima ta mare de "neipocrit/a", "stabil/a comportamental" si salariul/venitul tau, ai de gand sa incurajezi, in continuare, dezvoltarea comunitatii de romi, e problema ta.
  Eu faceam referire si la perioada de inainte de criza, cand parintii acestor copii nevinovati ar fi putut sa-si rezolve problema datoriilor acumulate cu acea locuinta sociala si sa nu lase sa se "cangreneze" situatia, acum, cand au si copii.

  De ce nu esti asa de revoltat/a si de situatia miilor de tineri care au facut credite ipotecare, inainte de criza, si acum au fost executati silit de catre banci? De astia nu mai stie nimeni, pt. ca sunt romani si nu romi si au demnitate, se ridica, si merg mai departe.

  Problemele comportamentale, se vede cu ochiul liber, ca tu le ai, iar inteligenta si spiritul de observatie iti sunt situate sub "normele legale". ;)

  Organizatiile non-profit si fundatiile ce fac in astfel de situatii? De ce nu se implica in situatii de acest caz?
  Nu cred ca este in responsabilitatea noastra integrarea romilor, atat timp cat ei nu vor, sau alte organizatii abilitate nu fac nimic in acest sens.

  Iar in ceea ce priveste "ingerasii nevinovati", copii napastuiti si condamnati, fara voie, de catre parintii lor la o viata infecta, ca sunt copii de romi sau romani, am sa-i ajut ori de cate ori voi putea.

  Dar, tot ce spun, cred ca e peste puterea ta de intelegere IP: 5.13.201.248 .... ;)

  Raportează
 • postat de @zora Vineri, 31 Octombrie 2014 10:57 5.13.201.*** Link la comentariu
  2
  1

  Chiar nu intelegi ca pe masura ce continui cu astfel de precizari te incrimineazi singur/a tot mai mult ?
  60% somaj si 30% expatriati din motive economice iar tu ne aburesti ca ''asta nu inseamna ca nu se mai gasesc locuri de munca sau ca tot timpul a fost criza in aceasta tara'' . Chiar a fost o criza tot mai accentuata , mai devastatoare de la un an la altul . D-zeule , chiar nu ne mai controlam vorbele ?

  T.i.g.a.n.ii sunt o problema nu doar pt noi , galatenii sau romanii ci pt intreaga Europa , se stie . Mentalitatea lor total anti-munca , anti-civilizare si pro migratie permanenta ne e arhicunoscuta , dar problema e deopotriva a noastra , a majoritarilor si a lor . Si atunci ce facem , incepem , incriminari in masa si expulzari alandala dintre civilizatii de noi , bastinasii ? Le punem si un semn dinstinctiv pe haine si-i aruncam iarna in strada ? Ii lapidam cu pietre , ii ardem dupa ce le confiscam plozii , Ii sterilizam ? Caci tu satul/a de faptul ca niste postaci ''ipocriti'' ca noi , niciunul nu a ajutat acesti copii . Rezulta ca ajutorul meritat pt ei si pe care-l apreciezi din toate puterile se numeste evacuarea iarna din casa .

  Biserica si ea , ca si populatia . Totusi exista cateva cantine in bisericile din oras , care merg la foc continuu pt sute de guri .

  Dupa mine ai niste probleme mari comportamentale , de-a dreptul naziste , chiar daca superficial mascate prin induiosari de conjunctura fata de soarta acelor copii pe carei numesti '' ingerasi care nu au nicio vina'' .

  In mod normal , in cazul tau si al expulzatorilor ar trebui sa intervina niste institutii abilitate , anti-discriminare .

  Raportează
 • postat de corneliu Vineri, 31 Octombrie 2014 10:31 86.124.203.*** Link la comentariu
  0
  1

  @ zora. Corect biserica nu da, enoriasii sensibilizati de preotul paroh dau! Preotul paroh stie care este potentialul economic a enoriasilor si poate rusina pe cei cu inima inpietrita. Nu am informatii despre cum pot transmite un mesaj mamei si am apelat deschis la autorul articolului sa ne tina la curent! Intentionez azi dupa 5 p.m. sa merg la domiciliul indicat in articol. Restul este intre mine si mama. @ Vlad @Dan Multumesc!

  Raportează
 • postat de zora Vineri, 31 Octombrie 2014 10:13 89.121.158.*** Link la comentariu
  2
  1

  raspuns pt. IP 5.13.236.147

  Nu sunt nici arian si nici "boldea". Ma declar total impotriva t.i.g.a.n.i.l.o.r. care se inmultesc iresponsabil si pe urma isi pun la inaintare copiii, ingerasi care nu au nicio vina.
  Datoria de care vorbesti nu era intradevar destul de mare, dat fiind ca o suma de peste 18000 lei a fost prescrisa de catre instanta si din care a ramas valabila doar o suma de peste 4000 lei.
  Stiu ca sunt foarte multi romani plecati sa munceasca in afara, pot fi chiar eu unul dintre ei, insa asta nu inseamna ca nu se mai gasesc locuri de munca sau ca tot timpul a fost criza in aceasta tara.
  Eu altceva am vrut sa taxez, insa se pare ca nu s-a inteles destul de clar, si-anume ca: romii, in marea lor majoritate, prin atitudinea lor nu au fost prieteni mai niciodata cu munca cinstita. A se vedea ce imagine ne-au facut noua, ca popor, in celelalte tari civilizate.
  Cati dintre voi v-ati intrebat daca aceasta femeie a muncit si inainte de a avea acesti copii?

  Sau cati dintre voi, ipocritilor, ati fost si ati ajutat acesti copii, incepand din luna mai 2014, cand a aparut prima data cazul acestei familii? Va spun eu - NICIUNUL.
  Acum ca ati vazut un calut si 3 copii, ati ramas profund impresionati... Dezgustator!
  Daca vrei, intradevar sa ajuti un om, il poti ajuta si fara sa faci mare valva cu asta.

  Suntem o natie de moldoveni, totusi, si nu am nicio pretentie morala de la niciunul dintre voi.

  Raspuns pt. Vlad Tepes

  Gradinita de stat incepe programul la ora 7.30 si il termina la ora 17-18. Cresa la fel.
  Cand e sa se gaseasca motive si impricinati, e foarte usor.
  Probabil ca esti vreun "avocatzel" semidoct sau vreun jurist; nu e treaba mea. Daca vrei, intradevar, sa ajuti acei copii din punct de vedere juridic, ai adresa lor in articolele din ziar.

  Raspuns pt. Corneliu
  Biserica doar primeste. Nu am fost niciodata de acord cu sustinerea bisericilor, in detrimentul spitalelor si ale institutiilor de invatamant.
  Cei din sfera politica romaneasca tot noi ori parintii nostri i-am ales, din pacate. La fel cum suntem si noi vinovati ca ii toleram.
  Miza, sigur, e una imobiliara, insa se mai putea face ceva d.p.d.v. legal, dar mama copiilor a refuzat pe ultima suta de metri ajutorul.
  Biserica se spala repede pe maine si da din umeri, cand e de dat o mana de ajutor unor astfel de napastuiti.

  Pentru toti cei care vreti sa ajutati acesti copii, puteti face ceva pt. ei, nu numai sa taxati ce a spus unul sau alta.

  PS: binenteles ca mama acestor copii este de admirat, in primul rand, ca indiferent de ce situatie materiala a avut, si-a tinut copiii aproape si i-a ingrijit foarte bine, insa asta e tot ce le-a putut oferi: o locuinta sociala, cantina sociala, ajutor social si destul de rar ajutor umanitar din partea altor oameni.

  Cazuri de genul acestei familii sunt foarte multe in Galati, din pacate...
  Primaria si consiliul local ar trebui sa demareze si sa finalizeze de urgenta construirea cartierului cu locuinte sociale (cred ca acest cartier s-ar intinde pe sute de hectare, la cat de multi nevoiasi sunt in oras).

  Raportează
 • postat de @zora Vineri, 31 Octombrie 2014 06:21 5.13.236.*** Link la comentariu
  0
  1

  Si eu sunt de parere ca-n spatele unei aparante de normalitate , de judecata corecta si omeneasca , sanatoasa , imbracata intr-o gramatica buna , in spatele invocarii cuvintelor ''buna-vointa'' , ''ADN'' , ''stat'' se afla un monstru , unul periculos , o deviatie a naturii de tip pervers-criminal . Stii cat e somajul in acest oras , ''Zora'' ? 60% ! Stii cati romani sunt plecati la supravietuire in afara ? 30% din forta de m-ca a tarii . Stii ca Gl-Br sunt deja noua Vale a Jiului , una a plangerii ? Iar tu ii oferi crosetat acestei femei cu 3 copii ? Asta la tine e o dementa tipica stapanilor de sclavi . Mai pornit decat mine impotriva t.i.g.a.n.i.lor din oras si a obiceiurilor lor nu cred ca exista , dar sa purcezi de-men-ti-al la exterminare in felul asta ......ma scuzi , dar inca ma cred om . Pana la urma inteleg ca datoria ei nu era atat de mare si ca o parte din ea si-a platit-o .
  De ispravile primariei suntem cu totii lamuriti : taierile de tei din oras , trimiterea falezei , cu buna stiinta , in fluviu , distrugerea patrimoniului arhitectonic al orasului , paranghelii peste paranghelii de parca suntem vreo capitala culturala si nu un pol al saraciei si dezastrului romanesc si european . Iar sadici ca tine , aparent impecabili si onorabili taie dupa cum ii duce mintea lor bolnava , de arian . Sa speram ca pana la urma DNA-ul va ajunge si pe aici .
  Nu cumva esti boldea ?

  Raportează
 • postat de Dan Vineri, 31 Octombrie 2014 02:39 2.103.98.*** Link la comentariu
  0
  4

  Sa va uitati, va rog mult, la poza aia fantastica cand stau toti 3 in strada, cu calutul langa ei, si el scos tot in strada. Pe mine din tot articolul si din toate pozele aia m-a impresionat cel mai mult. O mama cu un copil in brate, il mangaie pe celalalt care, la randul lui isi mangaie calutul. probabil singura jucarie pe care o are, primita de la vreun copil mai norocos. Poza asta e teribila, nici nu vreau sa ma gandesc ce e in mintea bietei femei.
  E o nedreptate, eu nu cunosc situatia acestei familii. stiu doar ca o persoana care trebuie sa aiba grija de 3 copii nu prea are timp nici de somn. Cand sa munceasca? Dar sa lasam la o parte asta.
  Nedreptatea, asa cum zice Vlad este ordinul de evacuare cand procesul nu e inca solutionat. Cineva nu a mai avut rabdare. Tare sunt curios cine se muta acolo. In timp o sa vedem si cine va beneficia de necazul lor. Toate astea in prag de iarna. Legal aici sunt 2 nereguli din punctul meu de vedere.
  Si putem lasa si asta la o parte, nu ma mai enerveaza nedreptatile astea. M-am obisnuit. Chiar daca primaria are datorii sume enorme. Ei nu sunt evacuati, ei ... evacueaza.

  Ceea ce ma doare pe mine urmatorul lucru. Noi romanii suntem niste jeguri. Ne-am obisnuit in mizeria in care ne balacim zilnic. Am ajuns niste animale. Nu mai avem suflet si nu mai avem nimic uman in noi.

  Exemplu. pe mine nu primarul sau avocatul sau cei de la asistenta sociala prezenti la fata locului nu ma deranjeaza, isi fac treaba lor asa cum ii taie pe ei bibilica.
  Pe mine ma deranjeaza scursurile umane fara suflet ca ZORA si MARIA GHEORGHE care se apuca sa judece, sa critice si sa scuipe. Jeguri de oameni. Privesc cum 3 minori ajung iarna in strada nu cu indiferenta, nu. se simte o bucurie in animalele astea. moare capra vecinului. Sa ramaneti in cacat singure uitate de lume sarace la batraneti, sa fiti evacuate in ajun de iarna si voi si jur, o sa ma bucur.
  NU IMI VINE SA CRED CA EU IMPART ACEEASI TARA CU ASTFEL DE ANIMALE. in cusca cu voi.

  Ajutoarele sociale vin de la toti romanii care muncesc. Eu si probabil multi altii (ca nu ne-am transformat toti in animale) sunt de acord sa imi platesc taxele astfel ca statul sa plateasca ajutoare sociale acestei familii).
  Imi doresc sa ii ajut,

  Vlad si Corneliu, va rog daca aflati cumva cum putem sa dam de urma acestei femei sa imi lasati un mesaj aici, email sau ceva.

  P.S. mi-e scarba de animalele alea care se bucura la raul unor copii saraci, scarba. IN CUSCA!!!

  Raportează
 • postat de VLAD TEPES Joi, 30 Octombrie 2014 17:08 194.239.195.*** Link la comentariu
  0
  3

  Zora,Zora usurel caci deviezi de la subiect(intentionat sau nu,invatata de cineva ori din proprie initiativa).Daca cunosti realitatea si ai vrut sa informezi cetatenii cum stau lucrurile,postarea ta este de laudat.Subiectul in cauza,este cu totul altul si anume cum si-au permis mamelucii din primarie si tanti specialist cocu sau cum o fi chemand-o, sa scoata in strada o familie cu trei copii minori,fara o hotarare judecatoreasca definitiva.Intelegi ideea principala acuma!Daca mama nu este capabila sa aiba grija de copii,atunci si numai atunci se inainteaza dosarul la magistrat iar acesta decide daca copiii trec in ;grija; statului sau nu iar mamica (majora fiind si vaccinata )asi continua traiectoria.Cat despre cursuri gratuite,crosetat si alte ale esti visatoare.Copilul ala cand se termina programul de la gradinita ori cresa unde se duce? la stan,bran,cocu sau la tine?.Rezumat,daca mamica nu este capabila sa-si intretina familia si sa aiba grija de ea(in speta cei trei copii)judecatorul si numai el, decide trecerea copiilor in grija statului(stat care este foarte deficitar la acest Capitol,ca si in multe altele-nu milionari caci de aia sunt multi si idioti).P.S. @Corneliu,pana la proba contrara ami mentin optiunea.O zi buna,la cine merita.

  Raportează
 • postat de corneliu Joi, 30 Octombrie 2014 15:27 86.124.203.*** Link la comentariu
  0
  2

  @Zora.Multumesc, deci Costica Isofache era tatal mamei copiilor nu sotul. Am inteles gresit, dintr-o postare. Copii in schimb nu trebuie sa sufere frig, foame ......! Noi contemporanii trebuie sa putem face ceva. Oare ce simte pustiul elev vazand ca e nedorit de comunitate? Ca mama lui este evacuata? Ca sora lui plange? Daca ai grija de trei copii, si arata hraniti si ingrijiti, nu e munca si responsabilitate?Nu putem sa recompensam sau cel putin sa incurajam o mama aparent dedicata? Dar daca miza e imobiliara cum sugereaza articolul? Biserici am facut, acolo nu sunt crestini? Comunitatea din proximitate in frunte cu preotul paroh ce spun? ......................Suntem un popor trist

  Raportează
 • postat de zora Joi, 30 Octombrie 2014 11:51 89.121.158.*** Link la comentariu
  1
  2

  pt. @corneliu

  Nu stiu de unde ai informatiile acestea eronate.
  Copiii nu sunt orfani de tata, sunt rezultatul unei relatii de concubinaj. Tatal lor natural, de etnie romma, este in puscarie pana in februarie anul viitor, fiind inchis pentru talharie.
  Probabil cand se va intoarce din puscarie, ii va mai "tranti" cativa copii acestei femei, pt. a trai in continuare din ajutor social.
  Este un fapt evident ca, rommii, in marea lor majoritate, prefera sa nu munceasca si umbla cu fel-de-fel de tertipuri lacrimogene, dar si cu infractiuni, decat sa faca ceva cinstit in viata lor, ori din munca cinstita. E in ADN-ul lor sa fie asa, cu toate ca sunt si rommi harnici si cinstiti, insa foarte putini.

  Fetita mijlocie nu este data la gradinita; este o minciuna sfruntata. Cea mica ar putea fi data la cresa.
  Copilul cel mare merge la scoala si invata foarte bine.
  Mama lor, cu toate ca are aproape 40 de ani, nu are nicio calificare, cu toate ca sunt atatea cursuri gratuite, niciun an de vechime in munca si nicio dorinta evidenta de a munci si a-si intretine copiii si din munca ei.

  Intrebi unde ar putea munci? Sunt atatia batrani care ar avea nevoie de un mic ajutor, sunt atatea lucruri pe care le-ar putea face din manufactura (crosetat, impletit, etc.), numai sa NU vrei, intradevar, sa faci ceva si atunci, nu vei avea, nimic, niciodata.

  Mama acestor copii nu face altceva decat sa dea vina, in continuu, pe parintii ei (decedati, intre timp), pe stat, pe vant, pe ploaie, pe orice e posibil si imposibil. In afara de asta, mai si sustine, cu nerusinare ca pe ea nu a ajutat-o nimeni cu nimic niciodata, cu toate ca au fost atatia oameni care i-au intins o mana de ajutor. Important e sa vrea si ea sa faca ceva si sa inceteze sa se mai lamenteze si sa invinovateasca.
  Si cei de la primarie si-au dat seama ca nu vrea sa munceasca si nu ai cu cine te intelege. Statul te ajuta, insa trebuie sa vada bunavointa si din partea ta, cel asistat social.

  Raportează
 • postat de zora Joi, 30 Octombrie 2014 11:43 89.121.158.*** Link la comentariu
  1
  1

  pt. @corneliu

  Nu stiu de unde ai informatiile acestea eronate.
  Copiii nu sunt orfani de tata, sunt rezultatul unei relatii de concubinaj. Tatal lor natural, de etnie romma, este in puscarie pana in februarie anul viitor, fiind inchis pentru talharie.
  Probabil cand se va intoarce din puscarie, ii va mai "tranti" cativa copii acestei femei, pt. a trai in continuare din ajutor social.
  Este un fapt evident ca, rommii, in marea lor majoritate, prefera sa nu munceasca si umbla cu fel-de-fel de tertipuri lacrimogene, dar si cu infractiuni, decat sa face ceva cinstit cu viata lor. E in ADN-ul lor o astfel de atitudine.
  Fetita mijlocie nu este data la gradinita; este o minciuna sfruntata. Cea mica ar putea fi data la cresa.
  Copilul cel mare merge la scoala si invata foarte bine.
  Mama lor, cu toate ca are aproape 40 de ani, nu are nicio calificare, cu toate ca sunt atatea cursuri gratuite, niciun an de vechime in munca si nicio dorinta evidenta de a munci si a-si intretine copiii si din munca ei.

  Intrebi unde ar putea munci? Sunt atatia batrani care ar avea nevoie de un mic ajutor, sunt atatea lucruri pe care le-ar putea face din manufactura (crosetat, impletit, etc.), numai sa vrei intradevar sa vrei sa faci ceva si atunci, nu vei avea, nimic.

  Mama acestor copii nu face altceva decat sa dea vina, in continuu, pe parintii ei (decedati, intre timp), pe stat, pe vant, pe ploaie, pe orice e posibil si imposibil. In afara de asta, mai si sustine, cu nerusinare ca pe ea nu a ajutat-o nimeni cu nimic niciodata, cu toate ca au fost atatia oameni care i-au intins o mana de ajutor. Important e sa vrea si ea sa faca ceva si sa inceteze sa se mai lamenteze si sa invinovateasca, dar, si cei de la primarie si-au dat seama ca nu vrea sa munceasca si nu ai cu cine te intelege.

  Raportează
 • postat de corneliu Joi, 30 Octombrie 2014 10:13 86.124.203.*** Link la comentariu
  4
  1

  @Vlad. Sunt pentru, rog redactia sa revina cu detalii eventual redactorul articolului propune o cheta! @ GHERGHE MARIA . DA copii sunt orfani de tata. Femeia cu trei copii unde poate munci in acest oras? Unul e la scoala, unul la gradinita si unul acasa! Rautacios comentariu!

  Raportează
 • postat de Onofrei Miercuri, 29 Octombrie 2014 21:16 188.26.126.*** Link la comentariu
  1
  5

  LEGEA PERMITE EVACUAREA IN PRAG DE IARNA ?

  Raportează
 • postat de anonim Miercuri, 29 Octombrie 2014 20:41 178.138.32.*** Link la comentariu
  1
  1

  Doamna Maria, ati pus niste intrebari corecte. Problema este modul miselesc as putea spune, in care s-a facut executarea silita. Si Primaria si Protectia Copilului ar putea sa incerce sa rezolve problemele de acest gen intr-un mod mult mai transparent si nu sa se infiinteze direct lapoarta cu reprezentantii institutiilor locale si sa purceada la executare.

  Raportează
 • postat de anonim Miercuri, 29 Octombrie 2014 20:40 178.138.32.*** Link la comentariu
  2
  4

  Doamna Maria, ati pus niste intrebari corecte. Problema este modul miselesc as putea spune, in care s-a facut executarea silita. Si Primaria si Protectia Copilului ar putea sa incerce sa rezolve problemele de acest gen intr-un mod mult mai transparent si nu sa se infiinteze direct lapoarta cu reprezentantii institutiilor locale si sa purceada la executare.

  Raportează
 • postat de VLAD TEPES Miercuri, 29 Octombrie 2014 20:38 194.239.195.*** Link la comentariu
  9
  5

  Domnule,ziarist,Remus nu ar fi rau daca l-ati contacta pe renumitul profesor stie tot Liviu Kunt(krant,kanci...)care are ca ;subventie materiala si financiara; functia de avocat al poporului(mai draga).Respectivul,trebuie sa se ocupe de asemenea cazuri.Pentru, mmmda...132.73, esti periculos in gandire,legea trebuie respectata de toata lumea,cetatean sau institutie de stat,hotararea nu este definitiva(mamelucii stiu situatia financiara a femeii,imposibilitatea de a angaja un avocat)deci nu poate fi aruncata in strada.Din contra,primaria prin serviciul social trebuia sa se implice 100% fiind vorba si despre trei minori la mijloc.P.S.pentru acei cetateni care vor sa ajute aceasta familie,Mara,Corneliu,Marius nu o bagati in seama pe tanti jurista(caci numai jurista nu este) si dati un semn de viata daca putem sa ajutam aceasta familie(material sau financiar).O seara buna,la cine merita...mmmda!

  Raportează
 • postat de anonim Miercuri, 29 Octombrie 2014 20:25 178.138.32.*** Link la comentariu
  2
  4

  doamna jurista inimoasa se numeste Cocu Oliea si se pare ca este specializata pe executari silite.

  Raportează
 • postat de GHEORGHE MARIA Miercuri, 29 Octombrie 2014 20:18 89.137.222.*** Link la comentariu
  12
  17

  acesti copii nu au tata ??? lasati circul ----unde a muncit mama lor ??? unde este locul lor ?? de unde au venit la Galati ??? sunt multe intrebari ----faci copii fara sa ai o profesie ---??? si apoi circ ---sa-i creasca societatea ---repet lasati circul !!!

  Raportează
 • postat de cetatean Miercuri, 29 Octombrie 2014 18:34 89.137.139.*** Link la comentariu
  3
  8

  Intradevar exista pe rolul Judecatoriei Galati ,dosarul nr. 18908/233/2014 al carui obiect este suspendare la executarea silita formulata impotriva BEJ Dajboc Gianina, care are termen la 10. 11.2014. Este un abuz ca pana la solutionarea acestui dosr sa se continue executarea silita. CEVA ESTE PUTRED AICI

  Raportează
 • postat de cetatean Miercuri, 29 Octombrie 2014 18:16 89.137.139.*** Link la comentariu
  9
  6

  VICA BLOCHINA, AMANTA LUI PITURCA, AVEA LA INTRETINERE PESTE 2000 LEI VECHI . CINE A INDRAZNIT SA O EVACUIEZE?????NIMENI. LEGEA ESTE PENTRU CEI MARUNTI. PROBLEMA NU ESTE CA INCURAJAM NEPLATA CHIRIEI, PTR. CA EA PERSONAL ISI PLATEA CHIRIA , PROBLEMA ESTE CA INCURAJAM NESIMTIREA CELOR CARE SUNT PLATITI SI CARE FAC LEGEA DOAR PENTRU UNII. CINE ESTE ACEASTA NESIMTITA DE JURISTA ARE UN NUME ???????

  Raportează
 • postat de Marius Miercuri, 29 Octombrie 2014 17:19 89.121.158.*** Link la comentariu
  2
  6

  Cei care nu cunosc situatia acestei femei sa se abtina de la comentarii vis-a-vis de nationalitate, munca etc... Oamenii care au incercat sa faca ceva pentru aceasta femeie dar mai ales pentru copii au ajuns sa fie contactati de doamna jurista amintita in articol si au fost catalogati ca fiind escroci si ca de fapt doresc sa ia casa femeii. Doamna jurista a contactat si femeia spunandu-i ca rezolva ea problema si va ramane in casa in mod sigur fiind o greseala a primariei cu executarea. Tot ea a spus femeii sa nu mai oa legatura cu escrocii care au ajutat-o pana atunci. Culmea este ca binevoitoarea doamna jurista a contactat femeia cu 2 zile inainte de data ordinului de executare (anuntul publicat in VL referitor la executare a fost publicat acum cateva luni de zile). Acum cred ca puteti judeca si dvs. care sunt escrocii.

  Raportează
 • postat de mara Miercuri, 29 Octombrie 2014 17:03 82.157.218.*** Link la comentariu
  19
  10

  ba coaie clocite , nu va este mila de sufletele astea mici fara adapost, fara caldura, fara mingiere ?

  Raportează
 • postat de ARABELA Miercuri, 29 Octombrie 2014 16:18 82.137.8.*** Link la comentariu
  4
  10

  STAU SI MA GANDESC DACA EXISTA UN GRAD MAI MARE DE DEGRADARE UMANA,DACA MAI FACEM PARTE DIN ACEA SPECIE DE ,,ANIMAL CU INTELIGENTA SUPERIOARA,,IN CONDITIILE IN CARE INTELIGENTA SI DISCERNAMANTUL NE INVRAJBESC SAU ACTIONEAZA DOAR IN SENSUL DE A CALCA CHIAR SI PE CADAVRE DOAR DIN DORINTA DE A EPATA SI DE A UMILI OAMENII SIMPLI SI CU GANDURI CURATE.IMI ESTE RUSINE CA TRAIESC IN ACESTE TIMPURI SI IN ACESTE LOCURI ALATURI DE -VAI !!!-”SEMENII MEI”
  CE USOR ESTE SA PROVOCI RAU CUIVA......!

  Raportează
 • postat de mara Miercuri, 29 Octombrie 2014 15:59 82.157.218.*** Link la comentariu
  28
  10

  Pentru postat de la 15:51

  nesimtitule sigur tu vrei sa te muti in locul celor trei copilasi
  stiu cine esti , vezi ca o sa ajungi la COCACOLA cit de repede
  ba idiotule nu vezi ce se intimpla in orasul asta, in tara asta...
  numai un lingau ca tine poate spune asa ceva. Hai sictir !!!!!

  Raportează
 • postat de corneliu Miercuri, 29 Octombrie 2014 15:58 86.124.203.*** Link la comentariu
  28
  12

  Uraaa! Am alungat din oras o vaduva cu trei copii orfani! Cinste noua, mandrii ca suntem ce ? Bolsevici!

  Raportează
 • postat de @mara Miercuri, 29 Octombrie 2014 15:51 5.13.218.*** Link la comentariu
  5
  23

  Daca stan are gura de sertar ia puneti tu gura ta la TREABA si din banii stransi ajuti familiile sarace !!!!

  Raportează
 • postat de mara Miercuri, 29 Octombrie 2014 15:33 82.157.218.*** Link la comentariu
  32
  11

  Uniunea Europeana este informata de ce se intimpla in Romania ?
  Toate pozele inclusiv articolul sa fie trimise si la ei.
  Spurcatul de Stan sa fie aruncat in noroi, un bandit, un gunoi un analfabet
  care nu stie ce inseamna durerea si nici nu stie cum se cistiga banii.
  Un HOT de clasa, rusine sa-ti fie nemernicule, jegosule, gura de sertar.

  Raportează
 • postat de CURVE DE OAMENI Miercuri, 29 Octombrie 2014 15:21 5.13.196.*** Link la comentariu
  7
  27

  VAD MULTI PROSTI CARE COMENTEAZA PE AICI DINTRE CARE UNII CU STATE VECHI (SE STIU EI CARE ).MULTI CARE AU INIMA MARE DAR NU FAC NIMIC PENTRU ACESTI AMARATI CARE NU-SI PLATESC CHIRIILE INSA DAU SFATURI LA ALTII SA-I AJUTE !!!! PAI BAI BADARANILOR CARE SUNTETI VOI, HAI PUNETI SI FACETI O CHETA PENTRU OAMENII SARACI DIN GALATI SI PUN PARIU PE CAT VRETI VOI CU TELEVIZIUNI CU TOT CA NU PUN BANI MAI MULT DE ZECE ,DOUAZECI DE INSI !!!! NU VA MAI CACATI PE VOI ATAT SI VA DATI MARI SUFLETISTI CA DACA E VORBA DE AJUTAT PE CINEVA TOTI VA DATI LA FUND !!!! SI PLUS DE ASTA SUNT ATATEA FAMILII DE TINERI CARE AR FI IN STARE SA -SI PLATEASCA CHIRIILE NUMAI SA AIBA POSIBILITATEA SA O GASEACA!!!! VOI CE FACETI ACUM INCURAJATI NEPLATA !!!!! EI ASA SE INTAMPLA SI LA ASOCIATIILE DE LOCATARI SI PE URMA TOT VOI ASTIA @MILOSII@ VENITI SI TIPATI CA PRIMARUL NU VA DA CALDURA,APA SI ASA MAI DEPARTE !!!!ASTA ESTE ROMANUL SAU UNII DINTRE ROMANI ,NISTE CURVE DE OAMENI CARE SE SCHIMBA DE LA O ZI LA ALTA !!!!

  Raportează
 • postat de gipsy Miercuri, 29 Octombrie 2014 14:43 109.99.225.*** Link la comentariu
  1
  30

  Ii rog pe cei din Primaria Galati sa-i trimita in nordul judetului si pe t.i.g.a.n.i.i. din zona garii (str. Banului, in spatete vechiului darac), care fac prapad prin zona, fura cam tot ce prind, au devalizat cladirea CFR - ului de pe colt, arunca gunoi cam pe toata strada, au demontat bucati de granit din strada, probabil ca o sa fure tot granitul pana la urma. Ce mai, mai bine si mai liber pentru ei, nu se poate, ei fac legea.

  Raportează
 • postat de corneliu Miercuri, 29 Octombrie 2014 14:33 86.124.203.*** Link la comentariu
  37
  16

  Nemernicii au venit pregatiti! "Printre cei prezenţi la executarea silită s-a aflat şi un angajat al Direcţiei pentru Protecţia Copilului Galaţi".Voiau si copii !!! Executorul culmea e femeie! Cata cruzime, cata mizerie! Pentru fotbalisti s-au gasit bani donm' primar? Dar pentru ghetoul de pe centura? Dar pentru VEGA? .........De compasiune si altruism s-a auzit la primarie? Am omorat visele unor copii din cetatea Galatilor! Rusine sa ne fie la toti! In frunte cu .....

  Raportează
 • postat de bogdan Miercuri, 29 Octombrie 2014 13:34 5.13.155.*** Link la comentariu
  36
  16

  marius stan mare noroc ai avut ca ne-ai prostit sa te votam, pe zi ce trece tot cu minciuni ne hranesti, si daca or sa vada toata lumea ce se intampla cu aceasta familie, in primul rand trebuia sa se gandeasca ca sunt 3 copilasi mici, si in momentul de fata nu este o vreme de stat afara cu cei mici, deci "o sa te voteze toata lumea" cand se va vota din nou ptr primar in orasul asta de kkt (galati) sa dea Domnul celor care a dat acest aviz de evacuare sa vi se intample ce este mai rau, voua si copiilor care ii aveti sa vedeti si voi cum este cu cei mici.

  Raportează
 • postat de Lus Miercuri, 29 Octombrie 2014 12:48 89.137.227.*** Link la comentariu
  35
  17

  Si uite asa incepe coruptia, niste jegosi cu cravata se imbogatesc pe seama unor amarati.Nu stiu de ce dar cred ca este un nou caz de coruptie acum in faza incipienta.Tineti minte!

  Raportează
 • postat de Miseii Miercuri, 29 Octombrie 2014 12:28 83.103.238.*** Link la comentariu
  27
  9

  Votati Ponta presedinte 2014 !!!! Votati Marius Stan prima 2016!!!!

  Raportează
 • postat de Mickey Mouse Miercuri, 29 Octombrie 2014 11:59 5.13.201.*** Link la comentariu
  38
  20

  Uite inca o familie bucuroasa ca primarul organizeaza periodic paranghelii. Ieri ziarul scria despre locuintele sociale pe care le construieste primarul cu vesnic abonata la afaceri din banii de buget VEGA 93,iar pupinkuristii primarului sareau de popou in sus in comentarii ca, vezi Doamne, Stan e primul primar pe care-l intereseaza soarta celor loviti de soarta. Azi se vede cat de mult il intereseaza soarta nevoiasilor si cat interesul de a atribui lucrari din banul public unor firme "de casa". Tot cei loviti de soarta sunt napastuiti si de institutiile conduse de alesii vostri,fiindca ,de ex, exista locuinte sociale cum sunt cele de pe str M Kogalniceanu in apropiere cu str Morilor populate de triburile conlocuitoare, in care pirandele dorm cu caii in casa,iar seful de trib e plecat cu afaceri in strainatate,fiindca cand si cand apar masini inmatriculate prin Franta sau Italia in fata caselor. Oare aia sunt la zi cu platile, intreb si eu, sau sunt prea multe voturi pesediste in casele alea sa-i deranjeze?Si culmea,tot romanii sunt considerati sovini si rasisti in relatie cu natia conlocuitoare!

  Raportează
 • postat de Dana Miercuri, 29 Octombrie 2014 11:48 83.103.186.*** Link la comentariu
  16
  31

  Meluta Isofache a platiti din datoria lasata de tatal decedat (de la el provin datoriile), este la zi cu actuala chirie.Primaria a refuzat sa incheie un nou contract pe numele ei.
  Exista dosare pe rolul instantei de judecata (contestatie la executare si suspendare executare).
  Datoria reala este de 4000 lei!!! nu cat doreste Primaria 18.300. Titlul executoriu este pentru 4ooo lei. Daca nu mai este in vigoare contractul vechi de inchiriere, pe ce au luat banii cei din Primarie?
  Galatenii au ajutat foarte mult copiii in ultima vreme.Mama lor nu a cersit niciodata vreun ban de la nimeni.
  Primaria cum ajuta copiii? Daca pleaca din oras, Alex, care este premiant si isi doreste sa devina procuror (oare de ce???) va fi nevoit sa renunte la scoala.Asa ne ajutam copiii?

  Raportează
 • postat de Mihai Miercuri, 29 Octombrie 2014 11:26 213.218.53.*** Link la comentariu
  5
  18

  Daca exista o contestatie la executare Nr. unic (nr. format vechi) : 18908/233/2014 nesolutionata de ce ce sunt oamenii dati afara ?

  Raportează
 • postat de ionut Miercuri, 29 Octombrie 2014 10:43 5.13.235.*** Link la comentariu
  6
  33

  Bai fratilor de ce nu luati si-o hotarare in prvinta neamurilor proaste care nu-si achita darila catre stat iar noi astia care facem pe dracu-n 4 sa ne achitam darile stam si dardaim in apartamente . Tot va "invartiti si suciti" si nu dati o lege locala sa-i dati afara pe nemernicii astia sa le blocati lor utilitatile si sa dati celor ce merita drepturile lor pe care si le-au platit constiitiosi.

  Raportează
 • postat de Akbar Miercuri, 29 Octombrie 2014 10:43 81.12.148.*** Link la comentariu
  38
  26

  Avem bani sa chiolhanim si sa benchetuim, sa alocam subventii cu nemiluita "oazelor politice", sa platim studii de fezabilitate pentru toate fantasmagoriile unora, in schimb n-avem inima si suflet sa gasim o rezolvare civilizata si umana pentru o familie amarata.
  Suma restanta reprezinta "alocatia lunara" a unui plantat politic care-si plimba ouale prin birouri.
  Sa scoti in strada la inceputul iernii o familie cu 3 copii e sub demnitatea umana.

  Raportează
 • postat de mmmda Miercuri, 29 Octombrie 2014 10:27 193.194.132.*** Link la comentariu
  22
  37

  Vad multa lume indignata de faptul ca a avut doar " 4.931, 63 de lei reprezentând chirie şi penalităţile aferente". Cu o asa datorie la intretinere in Bucuresti iti scoate apartamentul la executare (aviz celor cu musca pe caciula!)...
  Ce anume doreste populatia din Galati, repartitii de case la toata lumea? Iertarea de datorii la intretinere si chirii? Pai si la urma toate acestea sa vina "de la stat"? Suna cunoscut cumva?

  Raportează
 • postat de Și Primăria nu a găsit nici-un loc de muncă pentru a salva situația...măcar de dragul copiilor. Suflete inumane în Primăria Galați în frunte cu Primarul Sta, Miercuri, 29 Octombrie 2014 10:26 92.86.70.*** Link la comentariu
  35
  24

  Și de dragul copiilor, mama copiilor nu putea fi angajată de către primărie la un serviciu ''de doi lei'' în cadrul unităților subordonate; Apă Canal, Apa Term, TransUrb, Serviciul Public Ecosal(gunoi), Gospodăria Urbană, Administrația Zonei Libere, Geotopocad, Parcul Industrial și chiar poliția locală ce sunt plătite din taxe și impozite de către gălățeni?...M-am uitat pe site Primăria Galați....dar multe sunt și au salarii grase. Păi așa, aruncați femeia cu copiii în stradă? Javra este tot javră până moare, băi....să vă stea măturile alea motorizate în gât că le-ați cumpărat la preț dublu față de ce este pe piață la vânzare. Acum o dau pe alegeri....votați sasul Iohanis Klaus la prezidențiale, avem nevoie de o minte nemțească după 25 de ani de mioritici autohtoni, mafioți și borfași din născare.

  Raportează
 • postat de cetatean platitor de salarii inclusuv celor care dorm Miercuri, 29 Octombrie 2014 08:15 193.230.156.*** Link la comentariu
  39
  26

  SIGUR CA ESTE O MASINATIE A NEMERNICILOR DE LA PRIMARIE CARE NU VOR SA SCAPE ACEASTA CASA FARA A PUNE EI STAPANIRE PE EA. ESTE CAZUL TUTUROR LOCUINTELOR ADMINISTRATE DE PRIMARIE , DIN ZONA CENTRALA, LA CARE CHIRIASII INVESTESC BANI SA LE INTRETINA PTR. CA PRIMARIA NU FACE NIMIC IN ACEST SENS, TOCMAI CA ACESTIA SA NU MAI POATA PLATI , SA FIE EVACUATI IAR EI SA MAI DETINA CONTROL PENTRU CINE DA MAI MULT CA SA LE OCUPE.CAZUL ACESTEI FEMEI ESTE DRAMATIC ,MAI ALES CA DATORIILE NU ERAU FACUTE DE EA. VA DATI SEAMA , PRIMARIA SPONSORIZEAZA CU SUTE DE MILIOANE CLUBURILE SPORTIVE, CHELTUIESTE ENORM CU PLIMBARILE LOR DAR NU A INCUVIINTAT SA PASUIASCA O MAMA CU TREI COPII, ACUM IN PRAG DE IARNA SA POATA AVEA O CASA. TOATE LOCUINTELE ADMINISTRATE DE PRIMARIE SUNT IN PARAGINA, ACEASTA NU LE INTRETINE, OBLIGATIE PE CARE O ARE PRIN LEGE, NU LE VINDE(POATE MAI RENUNTA CATE UNUL SAU II MAI EVACUEAZA ) , CLADIRILE DAU SA SE PRABUSEASCA PESTE CHIRIASI. DESI A ANUNTAT ACUM O LUNA PRIMARIA NU A CHELTUIT DECAT 38% DIN BANII ALOCATI LA BIGET PENTRU INVESTITIIT, ACUM CATEVA ZILE ANUNTAU CA NU MAI SUNT I-AU TRECUT IN ALT CONTUL DE CONSTRUCTII, ACUM SUNT ACUM NU MAI SUNT. PACAT CA OPINIA PUBLICA NU INTERVINE.UNDE ESTE CIVILIZATIE ASA CAZ NU AR RAMANE FARA URMARI. CETATENII AR TREBUI SA SCOATA SACALII DIN PRIMARIE O ZI SA-I TINA AFARA SA VADA CE INSEAMNA SA NU AI UN ACOPERIS DEASUPRA CAPULUI. LIPSA DE OPINIE PUBLICA SI DE ATITUDINE NE-A ADUS AICI. INDIFERENT DACA SUNT ROMI, ROMANI SAU ALTA NATIE ,ESTE VORBA DE TREI COPII.... PRIMARIA ARE DATORII COLOSALE LA STAT .DE CE NU II SCOATEM IN STRADA??????????????????????/

  Raportează
 • postat de Ca să-l înjuri la vot pe Ponta și Stan de Primar, votează Iohannis Klaus !!! Miercuri, 29 Octombrie 2014 07:55 92.86.70.*** Link la comentariu
  41
  24

  Acum ce să faci....să ne răzbunăm la vot prezidențiale în supărare, Ponta să nu ajungă în Cotroceni, Ponta fiind Prim Ministru azi din același partid cu Stan, Marele Primar de Galați......deci votează Iohannis Klaus.

  Raportează
 • postat de Cezar Amariei Miercuri, 29 Octombrie 2014 07:38 5.13.138.*** Link la comentariu
  18
  24

  Primăria minte când se referă la 18.300 de lei.
  Hotărârea judecătorească executată ieri spune că " obligă pe pârâtul Isofache Costică (tatăl decedat) la plata în favoarea reclamantului municipiul Galaţi, prin Primar, a sumei de 4.931, 63 de lei reprezentând chirie şi penalităţile aferente". La această sumă se adaugă cheltuieli de executare de 1.543,89 lei.
  Aşadar, suma pentru care cei patru s-au trezit în stradă nu este nici pe departe cea invocată de Primărie. Plus că ea nu avea obligaţia de a plăti datoriile părinţilor...

  Raportează
 • postat de un galatean Miercuri, 29 Octombrie 2014 07:33 5.13.155.*** Link la comentariu
  37
  25

  Ca sunt intrese imobiliare , se vede cu ochiul liber si din avion , dar de ce primaria nu i-a acordat alt spatiu cit de modest pentru ca femeia si cei trei copii sa isi poata continua viata ... veti spune ca are datorii , si asta este adevarat , dar daca ati sti citi chiriasi ai primariei sunt cu datorii uriase ... dar probabil ca aceia nu incurca pe nimeni , doar locatarii vecini care nu primesc caldura si apa calda ,cu toate ca sunt cu toate cheltuielile la zi , dar pentru primarie si primarul fotbaliator asta nu are nici o relevanta , ce conteaza confortul galatenilor , tot ce conteaza este sa ii votam ...

  Raportează
 • postat de Inca un vot pentru socialismul/uneperismul/populismul cu fata animalica Miercuri, 29 Octombrie 2014 05:09 5.13.176.*** Link la comentariu
  40
  33

  Iata primare, asta te priveste in mod direct: cat de caine tre sa fii ca, sub ochii tai, sa lasi sa se petreaca asa ceva? Un istet caruia ii atarna creierul pe-afara precum raia de lana din spate a oii vorbeste aici de o etbie pe care cica primarul ar scoate-o afara. Uitat-te, mai, umanoidule, numai la cum arata si sunt imbracati copilasii aia si zi-mi la cati romani de conditia mamei lor ai vazut copii asa bine ingrijiti? Uita-te mai atent la ce lucruri simple dar ingrijite scot muncitorii aia afara si zi-mi ce legatura are cu etnia de care spui la modul generic familia asta, din speta?
  Interesant este ca in multe alte cazuri, chiriasi de lux n-au putut fi dati afara pentru datorii mult mai mari. Vezi chiriasii de la RAPPS sau aia cu restaurantul Pescarus, de pe Faleza...
  Ideea e alta: cineva abia asteapta sa se mute acolo. La cate chirii si concesiuni neincasate are Primaria, de ani buni, si-a pus mintea cu femeia asta cu trei copii, cu niste nevinovati carora s-ar putea sa le nenoroceasca viata iremediabil.
  Bine ar fi, ori de cate ori se mai gasesc alti datornici notorii catre Primarie, sa fie amintit acest caz. Spre comparatie...

  Raportează
 • postat de Cтенка Pазин Miercuri, 29 Octombrie 2014 00:27 5.13.154.*** Link la comentariu
  32
  20

  Observatii:
  1. La un milion pe luna chiria, 18.000 de lei datorie inseamna vreo 15 ani de neplata. 15 ANI!!!
  2. Nu putea sa ramina in spatiu daca nu era parte in contractul de inchiriere, deci responsabila.
  3. 40 de metri patrati ultracentral si cu curte de 60 de metri = 100 de lei?!
  4. Veniturile alea sunt asistenta sociala. Alocatiile copiilor. Muncim si noi ceva in tara asta?

  In esenta, ca sa priceapa toata lumea: Stan scoate etnia din centru.

  Raportează
 • postat de bogdan din centru Miercuri, 29 Octombrie 2014 00:09 5.13.146.*** Link la comentariu
  12
  25

  ala care ai interese imobiliare...sa o vad pe mata in carut pe tine ca da o masina cu 50 la ora si iti rupe coloana si ramai in carut cu rotile javro ,personal asta ti-as face jegosule sau jegoaso ,numai sa stiu cine esti

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.