Unele facultăţi încep din iulie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Admiterea la masterat la Universitatea „Dunărea de Jos” va fi decalată anul acesta. Astfel, o serie de facultăţi vor organiza o sesiune de admitere încă din luna iulie. Este vorba despre Facultatea de Inginerie Electrică şi Electronică, Facultatea de Ştiinţa Calculatoarelor, Facultatea de Ştiinţe şi Facultatea de Istorie, Filozofie şi Teologie.

Înscrierea candidaţilor va avea loc între 13 şi 16 iulie, iar concursul propriu-zis, acolo unde va fi cazul, se va desfăşura între 17 şi 21 iulie. Afişarea rezultatelor este programată pentru data de 22 iulie.

Tot în luna iulie va avea loc admiterea la masterat şi la Facultatea de Inginerie Brăila, însă calendarul este diferit: 22-24 iulie - înscrierea, 25 iulie – susţinerea probelor şi 26 iulie – afişarea rezultatelor. Eventualele locuri rămase neocupate în urma acestei sesiuni vor fi scoase la concurs în sesiunea din toamnă.

Celelalte facultăţi de la Universitatea „Dunărea de Jos” vor organiza o singură sesiune de admitere, în toamnă, după următorul calendar:

* 4-7 septembrie 2009 - înscrieri;

* 8-0 septembrie 2009 - susţinerea probelor (unde este cazul), prelucrarea datelor, afişarea rezultatelor.

* 11-13 septembrie 2009 - redistribuiri, afişarea finală a rezultatelor.

Citit 850 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.