Un nou grup de iniţiativă la Galaţi: "Cercul de Donatori"

Un nou grup de iniţiativă la Galaţi: "Cercul de Donatori"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe 22 ianuarie, la iniţiativa grupului pentru înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Galaţi, va fi organizat primul Cerc de Donatori din Galaţi. Proiectul a apărut în urmă cu mai mulţi ani, în Marea Britanie, şi presupune strângerea unor fonduri din comunitate, pentru comunitate. "Cercul de Donatori îşi propune să aducă faţă în faţă, în cadrul unor evenimente filantropice prietenoase, cauze, proiecte, organizaţii caritabile şi potenţiali donatori", se arată în comunicatul grupului de iniţiativă.

Prima strângere de fonduri a Cercului de Donatori Galaţi va avea loc joi, 22 ianuarie, de la ora 18.30, la Casa Serfioti, de pe strada Domnească, nr. 52. Pe agenda primului eveniment se vor afla trei proiecte pentru care participanţii vor putea dona: un loc de joacă, renaşterea foişorului de pe Faleza Inferioară a Dunării şi Galaţi Youth Bank, un fond la care să aibă acces tinerii de liceu pentru a putea implementa diverse proiecte în unitatea în care învaţă sau în oraşul în care trăiesc.

Fundaţia comunitară este condusă de un comitet director voluntar şi finanţează sau facilitează acordarea de granturi către iniţiative de interes pentru comunitate.

Citeşte şi: APEL UMANITAR/ Ajutaţi o mamă să-şi SALVEZE fiul!

Citit 1072 ori Ultima modificare Duminică, 18 Ianuarie 2015 16:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.