VESTE BUNĂ şi pentru gălăţeni: ÎNCEPE programul “PRIMA CASĂ” - ediţia 2015
Foto: Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

VESTE BUNĂ şi pentru gălăţeni: ÎNCEPE programul “PRIMA CASĂ” - ediţia 2015
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri anunţă demararea celei de-a şaptea ediţii a programului guvernamental “Prima Casă”, prin care statul garantează creditele pentru achiziţia de locuinţe.

"FNGCIMM anunță demararea Programului Prima Casă 7 - etapa 2015, toate condițiile necesare unei derulări corespunzătoare fiind îndeplinite. Conform prevederilor Ordinului ministrului finanțelor publice nr.98/2015, publicat în Monitorul Oficial nr.80 din 30 ianuarie 2015, comisionul anual de gestiune pentru emiterea unei garanții rămâne neschimbat - 0,49%/an aplicat la soldul finanțării", se arată într-un comunicat al Fondului, citat de economica.net.

Din momentul publicării comisionului, băncile partenere pot să trimită Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri solicitări de garantare pentru aprobarea dosarelor depuse de către beneficiarii programului Prima Casă.

Gradul maxim de îndatorare este de 65 la sută. Valoarea maximă a creditului este de 57.000 euro în echivalent lei, iar avansul minim care trebuie depus este de cinci procente din preţul de achiziţie a locuinţei.

Mai multe DETALII pe ECONOMICA.net -->> http://www.economica.net/incepe-programul-prima-casa-editia-2015-statul-va-garanta-credite-de-2-6-miliarde-de-lei_95526.html

Citeşte şi: CERERI LA PRIMĂRIE/ Termen-limită pentru solicitarea unei LOCUINŢE sociale

Citit 1643 ori Ultima modificare Marți, 03 Februarie 2015 03:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.