Site-uri gratuite pentru grădiniţele, şcolile şi liceele din mediul rural

Site-uri gratuite pentru grădiniţele, şcolile şi liceele din mediul rural
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Asociaţia "Europa Digitală" derulează, în anul 2015, proiectul naţional “Şcoala mea pe Internet”, prin care îşi propune proiectarea, dezvoltarea, implementarea şi găzduirea în mod gratuit a website-urilor aparţinând instituţiilor româneşti de învăţământ preuniversitar.

Pentru a fi eligibile, instituţiile trebuie să fie situate în zone rurale, trebuie să înregistreze, în anul şcolar 2014-2015, un număr de minim 150 de elevi, persoana responsabilă din instituţia de învăţământ, în vederea implementării proiectului, trebuie să aibă studii superioare şi şcoală trebuie să deţină cel puţin un calculator cu o conexiune la Internet.

De asemenea, pentru a accede la acest program, şcolile trebuie să adere la Asociaţia "Europa Digitală" şi să achite cotizaţia de membru în valoare de 30 de lei pe lună. Înscrierile la proiectul naţional “Şcoala mea pe Internet” se pot face online, pe website-ul http://europadigitala.ro/masura-101/.


CITEŞTE ŞI: Realităţile dure din şcolile din mediul rural: "Unii copii vin la şcoală doar pentru corn şi lapte"

Citit 1391 ori Ultima modificare Marți, 24 Februarie 2015 22:03

1 comentariu

 • postat de Stefan
  Miercuri, 25 Februarie 2015 17:31
  5.13.156.***
  Frumos, e gratuit siteul insa trebuie sa platesti cotizatie catre asociatie de 30 de lei pe luna. Cand nu mai platesti, inchid site-ul. In fiecare unitate scolara au venit pliante de la aceasta fundatie, insa se pare ca n-au avut prea mult succes asa. Prin urmare, au apelat la dumneavoastra sa le scrieti un advertorial.
  0
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.