Parteneriat umanitar între Galaţi şi Brăila

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trei învăţători, foşti colegi de liceu, doi din Brăila şi unul din Galaţi, au iniţiat, în urmă cu doi ani, un proiect cu caracter umanitar. Pe parcurs au mai câştigat de partea lor şi alte cadre didactice, astfel că parteneriatul lor numără în prezent cinci unităţi de învăţământ:

„Iniţial am realizat acţiuni de caritate cu foştii mei colegi învăţători de la Brăila, Valentina Ene de la Şcoala din Vădeni şi Adrian Gavrilă de la Şcoala Nr. 13. Apoi ni s-au alăturat şi Şcoala «Nicolae Mantu» şi Liceul «Dunărea» din Galaţi”, ne lămureşte învăţătoarea de la Şcoala Nr. 11 din Galaţi, Alina Gheorghiu. Cele cinci cadre didactice au realizat cu elevii lor expoziţii cu vânzare, iar banii strânşi au fost donaţi iniţial unor fundaţii.

„Nu ne-a mulţumit acest lucru, pentru că niciodată nu am ştiut ce s-a realizat cu fondurile donate de noi. Aşa că anul acesta am ales să ne facem prieteni la Centrul de Plasament Nr. 9. De Paşti, le-am oferit cadouri în dulciuri. Recent i-am invitat la Şcoala Nr. 11, unde am desenat, am dansat şi le-am dăruit rechizite”, ne mai povesteşte învăţătoarea.

Citit 649 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.