Zona garajelor din complexul Ancora arată în continuare ca DUPĂ RĂZBOI

Zona garajelor din complexul Ancora arată în continuare ca DUPĂ RĂZBOI
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Garaje rămase întregi, ruine ale fostelor garaje care stau încă în picioare, dar pot ceda în orice moment şi pot cădea peste cei care se aventurează în zonă, toate reprezintă un adevărat pericol pentru gălăţeni. Demolarea garajelor din Galaţi a început în urmă cu un an. Deşi în alte zone ale oraşului molozul a fost strâns, în cartierul Mazepa ruinele dăinuie şi conferă cartierului o imagine degradantă.

În apropierea Şcolii Nr. 28, totul pare o imensă groapă de gunoi. Bucăţi de troturar îţi dau senzaţia că eşti ca după bombardament, iar garajele recent dărâmate au împânzit spaţiile verzi, parcă pentru a ne arată cum n-ar trebui să arate un oraş în secolul XXI.

"Şcoala 28 este în zona complexului Ancora. Deţinătorii de garaje care au primit notificare de demolare au obligaţia legală de a aduce terenul închiriat de la Primărie la nivelul iniţial. Cu alte cuvinte, le revine obligaţia de a desfiinţa garajul, de a strânge molozul şi de a lăsa terenul aşa cum l-au primit", ne-a declarat Emanuela Turcu, purtătoarea de cuvânt a Primăriei.

Citit 2001 ori Ultima modificare Duminică, 17 Mai 2015 15:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.