SE ÎNTÂMPLĂ ÎN GALAŢI: Magazinele abandonate sufocă trotuarul (FOTO)
Foto: Foto Florin Răvdan

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN GALAŢI: Magazinele abandonate sufocă trotuarul (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Micro 21 este unul din cartierele unde fostele chioşcuri abandonate se prăfuiesc de mult timp. Construcţiile încurcă pietonii şi creează o imagine sumbră într-un oraş tot mai lipsit de spaţii verzi.

„Aş vrea ca toate să fie scoase şi duse la gunoi. În locul acestor adunături de fier vechi am putea avea o grădină sau un parc frumos amenajat unde să ne putem relaxa împreună cu copiii sau nepoţii”, ne-a declarat o bătrână nemulţumită.

Mai mult decât atât, majoritatea devin containere improvizate de diferiţi cetăţeni, dar şi adăpost pentru oamenii străzii sau pentru câini. "Mă tem de multe ori să trec noaptea pe lângă ele, pentru că aş risca să fiu atacată oricând de un câine", ne-a declarat Maria Spânu, în vârstă de 45 de ani.

Locatarii speră ca autorităţile să ia o soluţie cât mai curând şi îşi doresc sa nu rămână „îngropaţi” în aceste vechi magazine prăfuite care conferă cartierului o imagine de ghetou.

Citit 1603 ori Ultima modificare Marți, 19 Mai 2015 19:14

4 comentarii

 • postat de raducan Elisabeta
  Miercuri, 20 Mai 2015 12:42
  89.121.153.***
  inainte de a face astfel de poze si discutii interesati-va daca sunt aceste chioscuri inregistrate la primarie si daca se platesc taxe pentru ele,....si ce taxe.
  sunt ff multe spatii libere si neamenajate pline de gunoaie,si nu le vedeti..cainii sunt adapostiti tot de unii ca d-voastra care azi ii alungati si maine le dati mancare.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Robert Popescua
  Miercuri, 20 Mai 2015 11:37
  109.99.197.***
  Chioscurile din poze sunt in Micro 20.
  Ce sa-i faci unii sunt galateni de prea putina vreme...
  0
  0
  Raportează
 • postat de Robert Popescu
  Miercuri, 20 Mai 2015 11:18
  5.254.65.***
  Hopa tot io.
  Ma uitam la tv si surpriza. Cine credeti ca era acolo. Exact, el, chiar el, dom' Manoliu.
  Si ce facea? Pai ce sa faca? Impreuna cu domnu primar, inaugurau noua sala de forta a Politiei Locale, sauna, alea, alea.
  Pai domnu primar, asta le trebuia? Pai astia au burtile mari de stat degeaba, de trandavit la serviciu. Pai daca ar munci, daca ar lucra la serviciu, nu le-ar mai arde de sala si alte alea.
  Dati-o incolo de treaba, asta e sfidare pe fata. Asta trebuia Politiei Locale? Baza sportiva?
  Rusinos domnule primar, rusinos.
  Iar acum inteleg si eu de ce Manoliu nu face mai nimic. Pai e ocupat domne cu constructiile, are alte treburi decat ce ne-am imagina noi.
  Bravo domnilor, felicitari, sincere si rusinica nu voua ci noua, astia care nu stiu cat timp o sa va mai suportam.
  0
  1
  Raportează
 • postat de Robert Popescu
  Miercuri, 20 Mai 2015 10:08
  5.254.65.***
  Este fix treaba primariei. Respectiv a Politiei Locale. Dar acolo, dom' Corleone Manoleone, doarme. Domnu' primar, dati-i un cot sa-l treziti, ca e vorba despre "trânsul".
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.