IATĂ când vor fi gata PARCUL şi PARCAREA din locul GARAJELOR DEMOLATE din Micro 19 (FOTO)

IATĂ când vor fi gata PARCUL şi PARCAREA din locul GARAJELOR DEMOLATE din Micro 19 (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

Investiţia realizată de Primărie în Micro 19, pe amplasamentul fostelor garaje, are ca termen de finalizare 16 iulie 2015, ne-a comunicat Biroul de presă al municipalităţii. "Până în momentul de faţă, au fost finalizate lucrările la cele 234 de locuri de parcare, la iluminatul public al zonei, au fost delimitate şi sunt în curs de amenajare spaţiile verzi şi locurile de joacă pentru copii", ne-a informat Primăria.

Pentru părinţii îngrijoraţi că prichindeii ar putea fi accidentaţi, precizăm că locul de joacă va fi delimitat de parcare cu un  gard din plasă. Până când cei mici vor lua în stăpânire părculeţul, conducătorii auto se bucură deja de locurile de parcare amenajate, multe dintre ele fiind ocupate.

Reamintim că lucrările de proiectare şi execuţie ale primei parcări construite pe locul unei foste baterii de garaje au fost atribuite, prin licitaţie, consorţiului format din firmele Tancrad Galaţi şi Global Service Project Bucureşti. Oferta acceptată de municipalitate se ridică la 1,93 milioane de lei.

Foto Bogdan Codrescu

Citit 5428 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Mai 2015 14:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.