Ziua Mondială FĂRĂ TUTUN, sărbătorită în PARCUL VIVA

Ziua Mondială FĂRĂ TUTUN, sărbătorită în PARCUL VIVA
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Centrul Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Galaţi organizează duminică, 31 mai, o serie de evenimente pentru marcarea "Zilei Mondiale fără Tutun". Activităţile se vor desfăşura în intervalul orar 15,00 - 20,00, în parcul Viva, situat pe faleza superioară a Dunării. Vor fi organizate meciuri de handbal şi de baschet susţinute de membrii Clubului Sportiv „Handbal Art” Galaţi (juniori) şi de membrii  Asociaţiei „Sporting Club” Galaţi, cu mesajul tematic „Sport contra drog!”.

De asemenea, în locul menţionat vor fi amenajate două puncte de informare antidrog cu standuri de prezentare şi cu distribuire de materiale cu tematică specifică, materiale adresate atât părinţilor, cât şi tinerilor: insigne, pliante, flyere. Partenerii acestui eveniment sunt: Instituţia Prefectului Judeţul Galaţi, Primăria Municipilui Galaţi, Asociaţia „SMURD” Galaţi, Clubul Sportiv „Handbal Art” Galaţi  şi  Asociaţia „Sporting Club” Galaţi.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a declarat 31 mai Zi Mondială fără Tutun în anul 1987. Iniţiatorii proiectului şi-au propus să atragă atenţia asupra efectelor nocive pe care tutunul le are nu doar asupra fumătorilor activi, ci şi în cazul fumătorilor pasivi sau chiar a nefumătorilor.

Citit 936 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Mai 2015 17:05

1 comentariu

 • postat de Robert Popescu
  Joi, 28 Mai 2015 13:46
  5.254.65.***
  Sa nu-mi spuneti ca in ziua asta nu vom mai vedea parinti sau bagatori in seama care fumeaza fix in zona de joaca a copiilor.
  Oras de tartani fara pic de educatie.
  Iar cei de la politia locala, alti obositi.
  1
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.