„Ziua Copiilor Noştri”

„Ziua Copiilor Noştri”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru a opta oară consecutiv, Fundaţia „Inimă de Copil” din Galaţi sărbătoreşte „Ziua Copiilor Noştri” astăzi, de la ora 10.00, în amfiteatrul Casei de Cultura a Studenţilor.

Este vorba de o acţiune de anvergură în care copiii ajutaţi, tinerii şi familiile lor, susţinătorii, donatorii, voluntarii, toate inimile care formează marea  „Inimă de Copil” se întâlnesc pentru a se bucura împreună.

Dans, spectacole, costume de carnaval, concursuri de compuneri şi desene şi mai cu seamă premii importante fac ziua cu adevărat deosebită.

După cum am aflat de la Anca-Aurora Chiosea, responsabil comunicare al Fundaţiei, în acest an, una dintre noutăţile spectacolului este că susţinătorii, donatorii, prietenii şi colaboratorii fundaţiei au fost invitaţi împreună cu copiii lor, copii ce pot participa şi la concursul de dans alături de copiii din proiectele „Inimii de Copil”.

Tema sărbătorii din acest an este “Dăruieşte un zâmbet!”. Delicioasele fursecuri de la Cuky’s îi vor îndulci pe toţi cei prezenţi. Fundaţia Rolda va oferi căţeluşi de pluş pentru cei 30 de copii ce vor fi premiaţi! 

Ziarul „Viaţa liberă” îi va premia cele mai talentate condeie participante la concursul de compuneri cu cărţi.

„Inimă de Copil” le mulţumeşte tuturor celor care au făcut posibil acest eveniment de anvergură şi îi aşteaptă cu drag pe toţi cei care doresc să i se alăture, într-o zi deosebită pentru copii.

Citit 1929 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.