Cine va reabilita strada Mihai Bravu şi pe câţi bani
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Cine va reabilita strada Mihai Bravu şi pe câţi bani
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Reabilitarea urbană a acestui segment de 0,613 km nu trebuie să dureze mai mult de nouă luni, iar perioada de garanţie a lucrărilor este de cinci ani.

Nu mai puţin de 4.846.576 de lei, fără TVA, îi va plăti Primăria Galaţi firmei Tancrad pentru reabilitarea străzii Mihai Bravu, pe tronsonul cuprins între Basarabiei şi Gara CFR. Potrivit documentului făcut public de municipalitate, pentru această lucrare s-au înfruntat Tancrad şi SC Mari Vila Com SRL, în asociere cu Citadina ’98, iar prima a câştigat cu o ofertă cu aproape un milion de lei mai mică.
Pe această arteră se vor executa: lucrări de dezafectare a liniilor de tramvai şi demontare a reţelei de contact, drumuri, alimentare cu apă, reabilitare a iluminatului stradal, ridicarea la cotă a căminelor, canivouri reţele curenţi slabi şi reabilitarea structurii reţelei de canalizare. Serviciile de dirigenţie de şantier vor fi asigurate de SC Loconfort SA contra sumei de 106.580 de lei, fără TVA.
Reamintim că strada Mihai Bravu va fi reabilitată cu fonduri din creditul în valoare totală de 100 de milioane de lei contractat de Primărie de la BERD.

Citit 2703 ori Ultima modificare Sâmbătă, 06 Iunie 2015 10:58

4 comentarii

 • postat de sima
  Vineri, 05 Iunie 2015 15:56
  62.121.74.***
  Se iau lucrari multe ca sa se ia banul dar muncitori sunt putin si azi stau la o lucrare, maine pleaca la cealalta si tot asa si de asta dureaza asa de mult de realizat o strada. In 2 luni strada mihai bravu poate fi facuta fara probleme si nu on 9 luni. Dar sa lase toti munitorii acolo si sa mai si angajeze. Se decoperteaza stada si o lasa asa vara asta si iarna si abia in primavara se mai apuca. Atunci decopertati in primavara si nu lasati santuri si tot atunci ca si apucati de ea. Vai de capul vostru de manageri hoti ce sunteti.
  0
  2
  Raportează
 • postat de Blade
  Vineri, 05 Iunie 2015 12:00
  86.34.180.***
  Felul in care este organizata Primaria Galati, ofera cele mai bune conditii pt jaful organizat al banului public.Nimic din ce s-a realizat pe "buget", nu a fost just dpdv al preturilor. In final, altfel spus s-au executat lucrari la preturi exorbitante pt obiective neprioritare si de foarte proasta calitate, toate cu iz penal. Exemple: bordurile si piatra cubica de pavaj din granit, eliminate samavolnic din zestrea rutiera de altadata si inlocuite cu materiale in batjocura, astazi degradate partial sau total; lucrarea de anvergura prin care astazi Galatiul canalizat, s-a transformat in cel mai imputit oras din tara, concomitent cu distrugerea rezistentei solului in anumite zone(zona falezei la Elice, str. Stadionului, Traian pe taota lungimea,Calea Prutului c/c Domneasca, Navelor c/c Portului, in fata fostei cladiri a Navrom, unde faleza va ajunge in Dunare, Brailei in fata Potcoava, etc.); parcurile in care a disparut total efectul odihnitor si relaxant al naturii , inlocuita de kitsh-uri deplorabile din materiale nepotrivite si bolovani adusi de aiurea si postati ca elemente de decor; nu mai continuu este oricum inutil...
  Deci, concluzionez: nimic din ce vor face factorii decizional aflati azi in Galati, nu va fi altfel decat un mare jaf pe banii nostrii.
  Suntem prostiti si furati fara rusine. DNA Galati ar trb sa ceara mai intai sprijinul SRI-ului, care sa urmareasca convorbirile telefonice, mail-urile, sms-urile tuturor celor implicati in aceasta ultima intentie de jaf pe bani publici!
  4
  4
  Raportează
 • postat de MARGELATU@rocky
  Vineri, 05 Iunie 2015 10:31
  5.13.236.***
  Pai si cum e mai bine STIMABILE, sa inceapa sa se miste ceva chiar daca mai greu ,sau sa nu se miste nimic cum se intampla de 25 de ani in GALATI ???? Cine sa va mai inteleaga ?????
  5
  5
  Raportează
 • postat de rocky
  Vineri, 05 Iunie 2015 09:33
  193.230.156.***
  Strada Traian si strazile limitrofe spitalului Militar cand le finalizati, ca de anul trecut se misca lucrurile cu viteza melcului ????!!!
  Incepeti o gramada de strazi si nu finalizati mai nimic.
  3
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.