Se mai şi repară prin Galaţi: S-a turnat asfalt în Micro 40

Se mai şi repară prin Galaţi: S-a turnat asfalt în Micro 40
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Perceput de majoritatea gălăţenilor ca un oraş în care se întâmplă doar lucruri negative, iată că prin urbea noastră se mai întâmplă şi lucruri bune. Pe adresa redacţiei a venit o sesizare de la o doamnă din Micro 40, care ne anunţa că porţiunea din intersecţia care leagă Micro 40 de Micro 38 şi Micro 13 a fost asfaltată.

"Mă bucur să văd că autorităţile mai pleacă, din când în când, urechea la ceea ce ne dorim noi, gălăţenii. Am făcut sesizări, iar acum vedem că s-au astupat gropile. Dacă totul ar merge atât de repede în oraş, altfel am sta şi altfel ar arăta urbea. Trebuie doar să avem voinţă, că de putut e clar că se poate", ne-a spus un domn.

Am ajuns la faţa locului şi am putut observa că porţiunea de stradă din dreptul liniilor de tramvai, acolo unde şoferii scrâşneau din dinţi şi înjurau, unii în gând, alţii cu voce tare, din cauza gropilor şi a asfaltului de proastă calitate, a fost refăcută, iar acum traficul se desfăşoară în condiţii normale. Iată, aşadar, că se mai şi repară prin Galaţi.        

Citit 2989 ori Ultima modificare Luni, 15 Iunie 2015 22:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.