Conferinţă medicală cu specialişti de renume, la Complexul de Ştiinţele Naturii Galaţi

Conferinţă medicală cu specialişti de renume, la Complexul de Ştiinţele Naturii Galaţi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi găzduieşte, în perioada 16-18 iulie, prima ediţie a Conferinţei „Orizonturi deschise”, acţiune organizată de Asociaţia ADS 82 „O şansă pentru mai bine”,  în colaborare cu instituţia gazdă. Pe parcursul conferinţei, publicul va avea ocazia să asiste la mai multe expuneri susţinute de specialişti din diferite domenii ale medicinei şi psihologiei, în care vor fi prezentate terapii şi proceduri alternative de vindecare pentru mai multe boli şi afecţiuni umane.

Deschiderea oficială a conferinţei va avea loc astăzi, 16 iulie, de la ora 15,00, după care dr. Marcela Dragomir va susţine o prezentare de ozonoterapie, intitulată „Tratamentul cu ozon”. A doua zi, de la ora 10,00, va avea loc o prezentare de argiloterapie, urmată de o conferinţă cu tema „Nutriţie ortomoleculară în construcţia regimului igieno-dietetic personalizat", susţinută de dr. Horaţiu Albu, preşedintele Societăţii Române de Medicină Ortomoleculară.

Sâmbătă, prof. univ. dr. Ioan-Adrian Nicula, de la Centrul de medicină alternativă „ALCOOR” - Cluj-Napoca, va susţine două prezentări pe tema metodelor de diagnosticare energetică.

Persoanele interesate pot obţine detalii despre eveniment sunând la numărul de telefon 0754.501.277.        

Citit 3392 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Iulie 2015 15:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.