PRIN GALAŢI: Câinii fac legea printre blocuri

PRIN GALAŢI: Câinii fac legea printre blocuri
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

În cartierul Micro 16, odată cu lăsarea nopţii, patrupedele „păzesc” tomberoanele de gunoi, atacă orice om îndrăzneşte să le încalce teritoriul şi, mai mult decât atât, nu-i lasă pe locatari să doarmă.

În spatele blocurilor îşi fac veacul mai mulţi câini, care sunt de multe ori o sursă de amuzament pentru tinerii care îi chinuie, dar şi un motiv de îngrijorare pentru cei ce îşi doresc să meargă în siguranţă prin zonă. "Într-o seară, în jurul orei 22.00, am auzit o domnişoară ţipând. Când m-am uitat pe geam, am observat vreo cinci câini care o înconjuraseră şi se pregăteau să o atace. Am căutat ceva pe balcon şi am aruncat după ei. Mie, sincer, îmi este teamă de multe ori să duc gunoiul şi în cursul zilei", ne-a declarat, supărată, o femeie care locuieşte în cartier.

Iar aceasta nu este singura problemă sesizată de locatari. După ora 21.00, câinii se adună în haite de câte 10-15 şi încep să scormonească în tomberoane sau să latre până trezesc întregul cartier. "În fiecare noapte, mă chinui câte trei ore să adorm. Îmi e din ce în ce mai greu dimineaţa când trebuie să plec la muncă sau seara când trebuie să îmi culc copilul”, ne-a declarat indignată o mămică.

Deşi locatarii din Micro 16 au depus numeroase cereri, acestea au fost „spălate” de apa ploii. Oamenii continuă totuşi să spere că autorităţile îşi vor face treaba cât mai repede posibil şi nu doar în perioadele campaniilor electorale.

Citit 2252 ori Ultima modificare Joi, 23 Iulie 2015 16:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.