Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
5 comentarii

De mai bine de o săptămână, pe strada Siderurgiştilor, în zona aferentă staţiei de autobuz de la Casa Roşie, singura bancă pe care se mai puteau odihni gălăţenii din zonă a fost distrusă complet. „Mă întorceam de la piaţă şi am vrut să îmi pun sacoşele pe o bancă, timp de câteva minute, dar am văzut că a fost stricată complet. Nu ştiu cum se explică asta şi de ce s-a încumetat cineva din oraşul nostru să o aducă într-un asemenea hal. Dar ce îl doare pe gălăţean?”, ne-a spus o femeie în vârstă de 40 de ani, care a preferat să rămână anonimă.

Sancţiuni pentru distrugerea mobilierul urban

Potrivit declaraţiilor purtătorului de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi, Aurelia Matei, persoanele care distrug mobilierul urban, sunt, conform regulamentului, amendate cu 40-50 de lei. „Să nu se degradeze, murdărească sau să se inscripţioneze statuile, grupurile statuare, operele de artă, expuse pe domeniul public, pereţii scărilor monumentale, clădirile şi mobilierul urban de pe raza municipiului Galaţi sunt reguli prevăzute de lege. Astfel de situaţii sunt destul de frecvente în Galaţi. De multe ori, cei vinovaţi sunt găsiţi direct la locul faptei şi, bineînţeles, sunt sancţionaţi. În cazul mobilierului urban distrus pe strada Siderurgiştilor, Poliţia Locală de la Secţia 2 va verifica zona, pentru a identifica persoanele vinovate”, ne-a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.         

Citit 1332 ori Ultima modificare Luni, 31 August 2015 15:49

5 comentarii

 • postat de Mai multa atenție propriilor copii. Marți, 01 Septembrie 2015 13:31 188.188.44.*** Link la comentariu
  2
  9

  Asta e generatia: "da mama sunt beată!"

  Raportează
 • postat de galatean Marți, 01 Septembrie 2015 13:13 82.137.10.*** Link la comentariu
  1
  9

  Când sunt prinși , sa le ia de 5-10 ori valoarea distrusa ! Cum era la biblioteca daca pierdeai sau distrugeai cartea . Se pot monta ccamere peste tot unde sunt bunuri de protejat .Sunt mult mai ieftine acum .

  Raportează
 • postat de galati, oras parasit Marți, 01 Septembrie 2015 12:28 5.13.220.*** Link la comentariu
  1
  6

  In parcul de la spitalul de copii cam toate bancile arata la fel ca cea din poza, dar nu face nimeni nimic.

  Raportează
 • postat de luke Marți, 01 Septembrie 2015 12:09 89.137.225.*** Link la comentariu
  1
  15

  Draci de copchii,15-25 de ani....generatia yahoo mess.si facebook,,,,asta e viitorul nostru...we are doomed....
  Genul de copchii cu parinti indiferenti,unii din ei isi exprima frustrarile pe acest site....whatever:)
  Nu mai pot de bine unii......sunt asa de naivi parintii incat NU VAD sau NU VOR sa vada ce odrasle au,,.....fetele fumeaza de la 12 ani,sex la greu cand mami e.la servici sau noaptea in parc.....baietii is BAIETI DE'CARTER....
  ASTA E VIITORUL NOSTRU....CARE ne vor plati PENSIILE:(
  ...IN SCHIMB,GARDIENII SE IAU DE OAMENII CARE NU SE POT APARA SI SUNT LUATI LA BANI MARUNTI PT O NIMICA TOATA....PARCA II SI VAD CUM INVARTE TONFA AIA DE PARCA E RAMBO:)).....
  JUSTIN BIEBER 4EVA:)))))))

  Raportează
 • postat de ella Marți, 01 Septembrie 2015 11:43 89.136.184.*** Link la comentariu
  2
  5

  Si bancile de pe prelungirea Traian //strada ce duce spre faleza// sint rupte sistematic.Nu am vazut picior de gardian pe acolo,asa ca baietii fac dezastru in continuare.Cred ca sint mina in mina cu cei ce le fac,ca sa mai poata lua niste bani.Cine stie cite sute de euroi a costat o asemenea banca.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.