Peste 200 de LOCURI DE MUNCĂ sunt VACANTE în judeţul Galaţi

Peste 200 de LOCURI DE MUNCĂ sunt VACANTE în judeţul Galaţi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Celor aproape 20.000 de şomeri aflaţi în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Galaţi le sunt puse la dispoziţie 217 locuri de muncă vacante, în diverse domenii.

Cele mai multe posturi disponibile sunt ca electrician de întreţinere şi reparaţii, 15 la număr, dar şi ca lăcătuş mecanic de întreţinere şi reparaţii universale (tot 15). În industria confecţiilor se oferă 11 posturi pentru muncitori necalificaţi, dar şi şase locuri de operator confecţioner în industria îmbrăcămintei din tricot, tricotaje şi materiale sintetice. Tot pentru şomerii fără studii superioare, mai sunt disponibile locuri de muncă în domeniul construcţiilor, ca muncitor necalificat, dar şi posturi de ospătar, şofer, lăcătuş mecanic, electrician auto, tinichigiu, şofer, strungar, sudor sau zugrav. De asemenea, pentru cei care vor să înveţe meserie, sunt disponibile şi 5 posturi de ucenic.

Pentru cei cu studii superioare, oferta este în continuare destul de redusă, cele mai mare şanse de angajare avându-le cei care au terminat Facultatea de Inginerie, dat fiind că sunt disponibile trei posturi de inginer mecanic.

Persoanele interesate de ocuparea locurilor de muncă vacante, precum şi de înregistrarea ofertei de locuri de muncă vacante sunt aşteptate la sediul AJOFM Galaţi, din strada Domnească nr.191, respectiv, la sediul ALOFM Tecuci, pe strada Mihail Kogălniceanu, nr. 60, bl. A2, parter, de luni până joi, între orele 8,30 - 16,30.

Tot pentru şomerii gălăţeni va fi organizată vineri, 25 septembrie, Bursa Locurilor de Muncă, în holul Universităţii "Dunărea de Jos", eveniment la care sunt aşteptaţi şomerii de toate categoriile.

Citit 1378 ori Ultima modificare Marți, 22 Septembrie 2015 22:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.