Un minor a fost rănit de o căruţă

Un minor a fost rănit de o căruţă
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Pe raza localităţii gălăţene Iveşti a avut loc, vineri seara, un accident în care au fost implicaţi un minor şi o căruţă. "O femeie în vârstă de 48 de ani care conducea un atelaj hipo pe un drum comunal din localitatea Iveşti a accidentat un minor de patru ani care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. În urma impactului, minorul a suferit răni uşoare", ne-a informat Matei Iulian, de la Serviciul Poliţiei Rutiere. 

Astfel, devine din ce în ce mai clar că minorii au nevoie de cursuri de educaţie rutieră încă de la grădiniţă, pentru ca astfel de accidente să poată fi evitate pe viitor. 

Citit 1107 ori Ultima modificare Sâmbătă, 10 Octombrie 2015 12:08

2 comentarii

 • postat de Robert Popescu
  Duminică, 11 Octombrie 2015 13:25
  5.13.178.***
  Decat sa âi faci educatie rutiera copilului m-ai bine l-ai supraveghea. Ce draq sa caute un copil de patru ani sa traverseze singur strada?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Robert Popescu
  Duminică, 11 Octombrie 2015 10:00
  109.166.134.***
  Ar trebui interzise cu desavarsire aceste atelaje. Ori, carutasii sa aibe permis de conducere ca orice alt participant de pe drumurile publice. Cu atat mai mult cu cat ii vezi cu zecile si pe drumurile europene. De ce ala cu scuterul care abia atinge 30 km/h are nevoie de permis, iar ala cu caruta care poate produce pagube mult mai mari poat emerge oriunde cu caruta lui, si mereu beat la "volan"?????
  0
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.