După TRAGEDIA din clubul bucureştean COLECTIV, familiile îndoliate primesc AJUTOARE FINANCIARE

După TRAGEDIA din clubul bucureştean COLECTIV, familiile îndoliate primesc AJUTOARE FINANCIARE
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Familia Valentinei Florea, tânăra gălăţeană decedată în urma incendiului din clubul bucureştean, va primi un ajutor financiar de urgenţă, de 5.000 de lei. Guvernul a decis, în şedinţa de marţi, acordarea unor astfel de ajutoare pentru familiile persoanelor care şi-au pierdut viaţa, în urma tragediei de vineri seară, care a cutremurat întreaga ţară.

„Identificarea beneficiarilor şi plata ajutoarelor de urgenţă se efectuează de către Agenţiile Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, respectiv a municipiului Bucureşti, în funcţie de domiciliul familiilor. Ajutorul va fi acordat în baza unei cereri adresate Agenţiei pentru Plăţi şi Inspecţie Socială din raza teritorială a domiciliului şi a unei copii a actului de identitate”, se arată într-o informare postată pe site-ului Guvernului.

Executivul a mai decis să acorde un ajutor în valoare de 10.000 de lei pentru familia Mariei Ion, care îşi întreţinea singură familia: cei cinci copii cu vârste cuprinse între 11 ani şi 23 de ani, precum şi tatăl paralizat, după ce soţul acesteia a decedat în urmă cu opt ani.

Banii oferiţi de guvernanţi nu curmă coşmarul prin care trec familiile celor decedaţi, iar oamenii aşteaptă, dincolo de ajutoarele financiare, măsuri concrete pentru ca astfel de tragedii să nu se mai repete, respectarea legilor şi tragerea la răspundere a celor ce se fac vinovaţi în acest caz.

Tragedia care a avut loc în clubul Colectiv din Bucureşti, vineri seară, 30 octombrie, a provocat un şoc naţional şi multă durere în sufletele românilor. Guvernul României a declarat doliu naţional pentru trei zile, începând cu data de 31 octombrie. Incidentul nefast nu a ocolit şi Galaţiul, tânăra gălăţeancă Valentina F, numărându-se printre cele 32 de victime, înregistrate până în acest moment. CLICK AICI pentru a afla MAI MULTE DETALII

Citit 1264 ori Ultima modificare Marți, 03 Noiembrie 2015 19:15

1 comentariu

 • postat de ariciul
  Miercuri, 04 Noiembrie 2015 07:51
  79.116.108.***
  Bravos natiune.Halal sa-ti fie.Aci la noi,unde viata nu are pret,moartea isi are pretul ei.M-as fi mirat sa nu citesc in presa,cat costa si cat se aloca pentru moartea clubului si a oamenilor de acolo.La noi unde totul ne ia pe nepregatite,si zapada,si seceta,si torentii,si canicula,si toate costa o gramaaaadaaaa de bani. Ba esti nebun?
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.