Fii inteligentă şi schimbă-ţi viaţa! SmartChat Studio îţi deschide poarta către o carieră adevărată

Fii inteligentă şi schimbă-ţi viaţa! SmartChat Studio îţi deschide poarta către o carieră adevărată
Evaluaţi acest articol
(38 voturi)

Ai peste 18 ani, ai cunoştinţe bune de limba engleză şi îţi doreşti o carieră în care să poţi interacţiona cu oamenii progresând şi câştigând substanţial? Soluţia este mai aproape decât crezi şi poate face din tine nu doar o persoană mulţumită de munca sa, de banii pe care îi câştigă, dar şi o femeie mai încrezătoare, care se cunoaşte mai bine şi care poate oricând să îşi exploateze multiplele faţete ale personalităţii. Ai acum posibilitatea de a te dezvolta ca model, şi nu de orice fel, ci unul al Studioului SmartChat, unu dintre cele mai vechi de pe piaţa gălăţeană.

Ai aici asigurate toate condiţiile pe care nu le vei găsi cu uşurinţă întrunite la un singur loc de muncă: legalitate, seriozitate, stabilitate, profesionalism, un cadru ultramodern, aparatură de ultimă generaţie şi, cel mai important, discreţie. Nu în ultimul rând, te aşteaptă câştiguri nu cât să îţi cumperi vilă după prim lună de muncă, dar cu siguranţă substanţiale şi, cel mai important, care vor creşte odată cu experienţa şi implicarea ta. Dacă eşti o persoană mai reticentă, nu îţi face griji că în studio vor fi bărbaţi: colectivul este unul feminin, de la celelalte modele până la administratori şi responsabili de tură.

 

În două săptămâni arăţi ce poţi

 

Dacă eşti hotărâtă să încerci provocarea SmartChat, te aşteaptă două săptămâni în care îţi sunt analizate abilităţile. „Este suficient ca să ne dăm seama dacă ne aflăm în faţa unui model cu potenţial. Nu sunt necesare atât cunoştinţe avansate, cât disponibilitatea de a comunica, de a se adapta şi de a învăţa, pentru că în acest domeniu perfecţionarea este continuă”, explică Andreea, managerul SmartChat Studio din Galaţi.

În două săptămâni, dacă ai calităţile necesare, deprinzi tehnicile de comunicare şi de comportament care te vor ajuta să îţi pui în valoare atuurile native. Odată trecută de perioada de foc, orice posibilitate îţi este deschisă. Devii model în baza unui contract de cesiune a drepturilor de autor şi ai la dispoziţie şase camere mobilate şi dotate după ultimele standarde, un colectiv unde vei avea mereu pe cineva alături, gata să îţi sară în ajutor, precum şi şedinţe foto profesionale. Nu îţi face griji, pozele şi identitatea ta vor fi sută la sută protejate, astfel încât nimeni să nu afle cu ce te ocupi, dacă tu nu îţi doreşti acest lucru, iar controlul asupra a ceea ce discuţi sau faci în timpul sesiunilor îţi aparţine în totalitate, ca şi intimitatea.

Dacă eşti 99 la sută convinsă să ni te alături mai adăugăm că, la noi, tu îţi stabileşti programul, în funcţie de celelalte interese ale tale. Eşti pregătită să îţi schimbi viaţa la 180 de grade? Dacă da, contactează-ne la tel. 0758 574 292 sau consultă site-ul nostru www.smartchat.ro precum şi pagina de Facebook şi vei afla toate răspunsurile. Te aşteptăm!

(P)

Citit 3934 ori Ultima modificare Joi, 12 Noiembrie 2015 15:41