Oportunitate de ANGAJARE pentru gălăţeni. Iată ce forţă de muncă este căutată de un CONSTRUCTOR

Oportunitate de ANGAJARE pentru gălăţeni. Iată ce forţă de muncă este căutată de un CONSTRUCTOR
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Constructorul buzoian Concas, firma care execută lucrările de modernizare a Casei de Cultură din oraşul Târgu Bujor, face angajări. Anunţul a fost făcut pe reţelele de socializare de către primarul Laurenţiu Viorel Gîdei, care a precizat că societatea are nevoie de circa 15 fierari betonişti şi dulgheri.

„Firma care efectuează lucrări la proiectul „Reabilitare, modernizare şi dotare Casa de Cultură Oraşenească Tg.Bujor caută spre angajare aproximativ 15 muncitori, cu calificare în următoarele specialităţi: fierar betonist şi dulgher (la angajare se dă probă de lucru şi se prezintă calificarea). Pentru relaţii suplimentare, puteţi să discutaţi cu dl. ing. Sercaianu Stoica (şeful de lucrare), pe care-l puteţi găsi pe şantier la Casa de Cultură din Tg. Bujor. Este o oportunitate de care cei interesaţi pot profita”, a anunţat primarul bujorenilor.

Laurenţiu Viorel Gîdei ne-a declarat că persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, dar care îndeplinesc condiţia de bază, pot merge la Casa de Cultură de luni până joi, între orele 8,00 şi 16,00, iar vinerea - până în ora 12,00. „Având în vedere că piaţa construcţiilor intră acum într-o perioadă moartă, iar unii dintre angajaţi vor trebui să stea acasă, este o oportunitate ce ar trebui exploatată”, a afirmat primarul.

Citit 1672 ori Ultima modificare Joi, 19 Noiembrie 2015 20:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.