UPDATE/ Tatăl cunoscutului cântăreţ Costi Ioniţă a MURIT

UPDATE/ Tatăl cunoscutului cântăreţ Costi Ioniţă a MURIT
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

UPDATE, marți, 22 martie: Dramă în familia lui Costi Ioniţă. După ce în cursul zilei de luni, 21 martie, unchiul său a făcut infarct şi a decedat, tatăl artistului a ajuns în stare gravă la spital. Din păcate însă, medicii gălăţeni nu l-au mai putut salva pe bărbatul în vârstă de 82 de ani, acesta decedând pe patul de spital. Rudele celor doi bărbaţi au venit la Serviciul de Medicină Legală şi au ridicat, marţi, 22 martie, trupurile neînsufleţite. Unchiul, Ioan Ioniţă, de 67 de ani, şi tatăl artistului, Vasile Ioniţă, de 82 de ani, vor fi înmormântaţi joi, 24 martie, la Constanţa. Cei doi bărbaţi au venit săptămâna trecută la casa părintească din Movileni, iar luni dimineaţă ar fi trebuit să se întoarcă la Constanţa.


UPDATE: Tatăl cunoscutului cântăreţ Costi Ioniţă, internat de urgenţă la Galaţi

Tatăl cunoscutului artist Costi Ioniţă a fost adus de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la Spitalul Judeţean din Galaţi. Bărbatul, în vârstă de 82 de ani, se afla, împreună cu fratele său, 67 de ani, la casa părintească din localitatea Movileni, de unde urmau să plece luni dimineaţă.

Din păcate însă, celor doi li s-a făcut rău şi un echipaj al ambulanţei a fost chemat de urgenţă pentru a le acorda îngrijiri medicale de specialitate. Cadrele medicale au fost nevoite să constate decesul bărbatului în vârstă de 67 de ani, iar pe cel de-al doilea pacient l-au transportat la spitalul din Tecuci. Din cauză că starea de sănătate a acestuia era destul de gravă, s-a cerut ajutorul elicopterului SMURD, care l-a transportat la Galaţi.

Astfel, tată lui Costi Ioniţă a fost internat de urgenţă la Spitalul Judeţean. Conform unor surse, Costi Ioniţă urma să ajungă la Galaţi, pentru a se interesa de starea de sănătate a tatălui său.


Tatăl cunoscutului cântăreţ Costi Ioniţă se află internat în Spitalul Judeţean Galaţi. Se pare ca bărbatul a suferit un infarct. Din păcate unchiul cântăreţului a decedat. Cei doi se aflau la casa părintească din Movileni, Judeţul Galaţi.

Vom reveni cu amănunte.

Citit 7501 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Martie 2016 01:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.