ABSURD DE GALAŢI/ Staţia pe unde nu trece autobuzul

ABSURD DE GALAŢI/ Staţia pe unde nu trece autobuzul
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

În timpul periplului de săptămâna trecută din cartierul Micro 39C, ne-am întâlnit cu trei domni care stăteau în staţie aproape de drumul de centură. Ne-am apropiat de ei pentru a-i întreba ce autobuz aşteaptă şi, cu un zâmbet senin pe faţă, ne-au replicat "nu aşteptăm nici un autobuz, că nu trece nici unul. Rar mai vine câte un maxi taxi, dar nici ăla mereu. Trebuia să facă traseu de autobuz, dar nu ştiu ce s-a întâmplat. Poate din mai", ne-a explicat unul dintre interlocutori.

Cetăţenii din cartier sunt, totuşi, sceptici cu privire la introducerea unor trasee de autobuz pe străduţele dintre blocuri. "După cum vedeţi, aici e destul de îngust drumul, ori hardughiile alea mari şi vechi, de le zicem noi autobuze, sunt foarte lungi, dar şi late, şi ar încurca traficul extraordinar de tare. Cel puţin asta e părerea mea. Şi să nu mai zicem de zgomotul pe care l-ar face", ne-a explicat Cezar Anghelina. 

Indiferent ce se va întâmpla după data de 9 mai, un lucru e cert. În Micro 39C, pe strada dr. Mihai Petrini, există o staţie de autobuz, completă, cu tot cu refugiu şi băncuţă, însă nu există un autobuz care să ajungă acolo. Asta în timp ce în restul oraşului sunt foarte multe staţii în care gălăţenii sunt nevoiţi să stea în soare sau ploaie în aşteptarea mijlocului de transport.

Citit 3556 ori Ultima modificare Luni, 04 Aprilie 2016 20:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.