”Brâncuşi e al meu”. Şi tu poţi DONA pentru ”Cuminţenia pământului”

”Brâncuşi e al meu”. Şi tu poţi DONA pentru ”Cuminţenia pământului”
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Campania de susţinere a subscripţiei naţionale pentru achiziţia operei lui Constantin Brâncuşi „Cuminţenia pământului” a reuşit să stârnească interesul unui număr impresionant de români, persoane fizice, dar şi companii private din diverse domenii, au anunţat reprezentanţii Guvernului, prin intermediul unui comunicat de presă. Reprezentanţii Executivului au precizat totodată că subscripţia publică a reuşit să adune, până la ora actuală, 138.188 de euro, prin intermediul tuturor canalelor puse la dispoziţie, din care 49.606 euro pe site-ul campaniei www.brancusiealmeu.ro, 8.875 de euro prin intermediul eMag.ro şi 79.707 euro prin transfer bancar în conturile Ministerului Culturii.

Gălăţenii care doresc să se implice în această campanie pot dona direct sume de bani prin intermediul site-ului http://www.brancusiealmeu.ro. Totodată, donaţii se pot face prin intermediul celui mai mare retailer online din România, eMag.

Românii pot cumpăra astfel virtual pe http://www.emag.ro "Cuminţenia pământului", donând în conturile campaniei pentru achiziţia operei lui Constantin Brâncuşi. Guvernul a mai anunţat că sunt disponibile conturi în lei, euro şi dolari în care se pot face donaţii prin transfer bancar sau prin depunere de numerar, deschise pe numele Ministerului Culturii.

Citit 2931 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Iunie 2016 18:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.