Duminică, la Galaţi/ Preselecţie "Next Star"

Duminică, la Galaţi/ Preselecţie "Next Star"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Duminică, 12 iunie, începând cu ora 11,00, copiii talentaţi, cu vârsta cuprinsă între 3 şi 14 ani, sunt aşteptaţi la Palatul Copiilor din Galaţi, la un casting pentru cel de-al şaptelea sezon al emisiunii "Next Star". Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei, la preselecţie pot participa copii cu orice fel de talent. "Ştii să cânţi cu vocea sau la un instrument, ştii să dansezi, să pictezi, să faci teatru, eşti dresor de animal, cunoşti trucuri de magie, jonglerii, te pasionează speedcubingul şi îţi plac jocurile intelectuale, faci echilibristică sau acrobaţii pe cal, bicicletă, skateboard, trotinetă, eşti cel mai tare la parkour sau manifeşti orice altă formă de talent? Eşti mic, dar ai un talent mare? Poţi deveni următorul "Next Star" şi câştigătorul premiului de 20.000 de euro!", se arată în comunicatul de presă.

Atenţie, înscrierile se vor face la faţa locului, în baza actelor de identitate ale ambilor părinţi şi a certificatului de naştere al copilului.

Echipa "Next Star" le urează succes tuturor candidaţilor! Iar noi abia aşteptăm să-i vedem pe micii gălăţeni la "Next Star"!

Citit 1999 ori Ultima modificare Joi, 09 Iunie 2016 18:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.