Trenurile soarelui/ Din Galaţi spre litoral, un tren pe zi

Trenurile soarelui/ Din Galaţi spre litoral, un tren pe zi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

CFR Călători informează că, începând din 9 iunie, a intrat în vigoare programul estival de transport "Trenurile Soarelui 2016". Timp de trei luni, până la 13 septembrie, turiştii vor putea călători spre litoral cu cele peste 40 de trenuri care vor asigura legături din toată ţara către staţiunile de la Marea Neagră şi Delta Dunării. 

“Pentru noi, sezonul estival este o oportunitate. Încercăm să răspundem nevoii de mobilitate a cât mai multor oameni şi dorinţelor acestora de a călători la standarde de calitate din ce în ce mai bune. Prin programul estival Trenurile Soarelui conectăm toate zonele ţării cu destinaţiile turistice de vară şi sperăm să le aducem românilor vacanţa cât mai aproape”, a declarat Iosif Szentes, director general al CFR Călători.

Din Galaţi spre Constanţa circulă din 9 iunie trenul InterRegio 1970, cu plecare din Gara Galaţi la 7,30. Timpul estimat de sosire la destinaţie este 11,25, ceea ce înseamnă că în patru ore veţi ajunge pe litoral. Preţul unui bilet cu tarif întreg este de 67 de lei, în timp ce studenţii vor plăti aproximativ 50 de lei pentru o călătorie dus. Pensionarii beneficiază de cea mai mare reducere, biletul pentru ei costând aproximativ 35 de lei.        

Citit 5660 ori Ultima modificare Joi, 09 Iunie 2016 18:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.