SPECTACOL CARITABIL cu Trupa din Centru, pentru Elena Chirnoagă

SPECTACOL CARITABIL cu Trupa din Centru, pentru Elena Chirnoagă
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Trupa din Centru, din care fac parte cursanții clasei de Actorie din cadrul Şcolii de Arte a Centrului Cultural “Dunărea de Jos”, va susţine miercuri, 15 iunie, spectacolul intitulat „Totul în grădină & prietenii”, ce va marca examenul de actorie de sfârşit de an. Spectacolul reprezintă un eveniment caritabil, organizat în cadrul campaniei „Alături de Elena” şi este dedicat strângerii de fonduri pentru Elena Daniela Chirnoaga, diagnosticată cu o boală rară: neurofibromatoză tip 2 - caz spontan (tumori cerebrale şi spinale).

Evenimentul va avea loc la Sala Mare a Teatrului Dramatic, începând cu ora 19,00, şi va fi un spectacol adaptat după piesa binecunoscutului dramaturg american Edward Albee. Din distribuţie fac parte: Andrei Avram, Andreea Baltag, Alexandra Holban, Alexandru Cătălin, Teodora Neculcia, Miruna Banea, Elena Lefterache, Alexandra Buru, Diana Apostol, Cătălina Ene, Catrinel Burlacu, Radu Babă, Florin Tanvuia, Iulia Aramă, Norina Codreanu, Eduard Bohorodiţă.

Maladia Elenei este extrem de rară şi apare la o persoană din 40.000. În august 2015, a fost operată la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti, iar tumora i-a fost extirpată (aşa se credea iniţial). Din cauza mărimii mari a tumorii, doctorul i-a secţionat nervul auditiv (nu mai aude deloc cu urechea dreaptă) şi i-a atins nervul facial (are pareză facială).

Intrarea la spectacol costă 10 lei, bani care vor ajunge în contul Elenei, destinat investigaţiilor şi intervenţiilor chirurgicale, pe care urmează să le facă la o clinică din Padova, Italia. La intrare, organizatorii vor pune la dispoziţie celor care vor să doneze suplimentar şi o urnă mobilă.

Citit 2004 ori Ultima modificare Marți, 14 Iunie 2016 22:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.