Rezultatele la titularizare, afişate vineri seară

Rezultatele la titularizare, afişate vineri seară
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vineri după-amiază, la ora 16,00, pe căldura de cuptor încins, candidaţii la concursul de titularizare din acest an au aşteptat afişarea notelor la cele două centre de examen din oraş. Deşi comisiile de concurs preconizau că vor afişa rezultatele în jurul orei 16,00, candidaţii au aflat că nu îşi vor vedea notele decât pe seară. Notele nu erau postate nici pe siteul www.titularizare.edu.ro, devreme ce după-amiază încă se mai deschideau tezele.

„Chiar acum i-am anunţat pe cei care aşteptau la Colegiul „Costache Negri” că noi încă mai deschidem teze ca să aflăm notele, deci nu puteau să afle rezultatele înainte de ora 21,00. Oricum, calendarul precizează că afişarea se face în cursul zilei de 17 iulie, nu la o oră anume”, ne-a spus vineri după-amiază inspectorul şcolar general adjunct Mitică Dudău. Şi la centrul de la „Marină” rezultate urmau să fie afişate tot seara.

Două zile pentru contestaţii

Candidaţii pot depune contestaţii sâmbătă şi duminică, la centrele unde au dat examen, între orele 9,00 – 12,00.

În acest an, aproximativ 1600 de persoane au candidat pentru unul dintre cele 249 de posturi titularizabile din judeţul Galaţi. Cea mai mare concurenţă se înregistrează la geografie şi la istorie.

Citit 1311 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.