DOVADA PLĂȚII AMENZILOR date de Poliţia de Frontieră se face ONLINE

DOVADA PLĂȚII AMENZILOR date de Poliţia de Frontieră se face ONLINE
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Poliţia de Frontieră se aliniază măsurilor adoptate la nivel naţional în scopul reducerii birocraţiei privind comunicarea dovezilor care atestă plata sancţiunilor contravenţionale aplicate de lucrătorii acestor structuri.

Asfel, cei care "încasează" o amendă de la poliţiştii de frontieră pot acum transmite copia chitanţei online printr-un simplu click, pe pagina oficială a instituţiei www.politiadefrontiera.ro, la secţiunea Contact. Acolo, persoana completează numele, prenumele, adresa de e-mail personală, judeţul pe raza căruia îşi are sediul structura Poliţiei de Frontieră din care face parte poliţistul care a aplicat sancţiunea şi ataşează copiile scanate după procesul-verbal de constatare a contravenţiei şi dovada plăţii amenzii.

După completarea câmpurilor obligatorii, expeditorul va primi o confirmare a datelor transmise, iar mesajul va fi expediat către structura teritorială a Poliţiei de Frontieră Române din care face parte agentul constatator care a aplicat sancţiunea.

Dacă amenda a fost aplicată de un poliţist de frontieră dintr-un aeroport, se selectează judeţul pe raza căruia se află aerogara.

Pentru a AFLA mai multe informații UTILE, CLICK AICI

Citit 1054 ori Ultima modificare Luni, 05 Septembrie 2016 17:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.