Lanurile de porumb, JEFUITE de hoţi profesionişti

Lanurile de porumb, JEFUITE de hoţi profesionişti
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Peste 200 de kilograme de porumb, sustras de pe terenul agricol ce aparţine unei societăţi comercial din judeţul Galaţi, au fost găsite de poliţiştii de frontieră în căruţa unui individ, cunoscut ca fiind certat cu legea.

Flagrantul a fost făcut pe raza localităţii Brăneşti, unde echipajul de serviciu l-a observat, cu camera cu termoviziune, pe bărbatul de 35 de ani care îşi mâna atelajul la adăpostul întunericului. După ce au oprit căruţa, poliţiştii au constatat că aceasta transporta saci cu porumb, a căror provenienţă bărbatul nu a putut-o, iniţial, justifica.

"Echipajul a stabilit că persoana în cauză este cetăţeanul român Ionuţ  N., în vârsta de 35 de ani, domiciliat pe raza judeţului Galaţi, cunoscut în zonă ca având preocupări în sfera infracţiunii de furt, care transporta 12 saci încărcaţi cu porumb. În urma cercetărilor efectuate la faţa locului şi din declaraţiile bărbatului, a rezultat faptul că acesta a sustras de pe un teren agricol, ce aparţine unei societăţi comerciale, cantitatea de 247 kg de cereale, pe care intenţiona să o transporte la domiciliu, cu scopul de a o comercializa", precizează cms. Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Porumbul, în valoare de 200 de lei, a fost predat societăţii păgubite, iar căruţaşul este acum cercetat pentru furt calificat.

Citit 3786 ori Ultima modificare Sâmbătă, 08 Octombrie 2016 15:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.