CRUZIME fără margini | CÂINE UCIS cu o lovitură de secure

CRUZIME fără margini | CÂINE UCIS cu o lovitură de secure
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Un gălăţean a dat dovadă de o cruzime greu de descris. Luni seară, deranjat, se pare, de lătratul unui câine, gălăţeanul a luat o secure şi l-a lovit pe patruped în picior. Lovitura a fost atât de puternică încât securea a intrat pe o parte şi a ieşit pe cealaltă. Animalul, grav rănit, a reuşit să fugă şi să se adăpostească lângă un garaj, în cartierul Micro 20, în apropierea blocului D5, unde s-a întâmplat fapta. Speriaţi de urletele câinelui, locatarii au coborât imediat din case şi au încercat să-l ajute. "Era foarte speriat şi plin de sânge. Am mers cu el la un cabinet veterinar, dar din păcate micuţul animal nu a  supravieţuit", ne-a povestit o locatară.

Se pare că bărbatul care a lovit câinele a mai avut probleme cu animalele şi în trecut. "A avut probleme, l-a dat afară tatăl lui din casă şi a revenit în acest bloc după decesul acestuia. Când era mai mic, a jupuit şi pisici. Nu înţeleg ce a avut cu acest câine, care nu a făcut niciun rău nimănui. Dormea cu pisicile în faţa blocului şi era foarte paşnic”, ne-a mărturist o altă locatară.

La faţa locului a ajuns şi Corina Grigore, şefa Asociaţiei de Protecţia Animalelor „Ajutaţi-l pe Lăbuş”. „Am fost chemată de locatari, în speranţă că voi putea ajuta câinele. L-am dus la un cabinet vereinar, dar din cauză că a pierdut foarte mult sânge, câinele a murit. Legea prevede pedepse de până la un an închisoare pentru cei care fac astfel de fapte”, ne-a declarat Corina Grigore.

Locatarii blocului D5 mărturisec faptul că le este frică de vecinul lor, care poate da dovadă de cruzime şi faţă de oameni. Cazul a intrat acum şi în atenţia poliţiştilor, care au deschis un dosar penal pe numele bărbatului care a ucis câinele atât de brutal.

Citit 5563 ori Ultima modificare Joi, 13 Octombrie 2016 00:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.