Bani pentru curăţarea străzilor!

Bani pentru curăţarea străzilor!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Primăria îi avertizează pe gălăţeni că nu trebuie să dea bani pentru deszăpezirea străzilor, iar dacă li se cere aşa ceva, să sune la numărul de telefon: 0236/307.706 *

După ce s-au înregistrat mai multe plângeri la Primărie, în care oamenii sesizau faptul că şoferii de pe utilajele de deszăpezire au cerut bani pentru a curăţa o stradă de zăpadă, viceprimarul municipiului Galaţi, Nicuşor Ciumacenco, le-a transmis, ieri, o rugăminte gălăţenilor:

„Rugăm populaţia să nu plătescă niciun ban echipajelor care înlătură zăpada. Am primit mai multe sesizări din diferite cartiere, în care gălăţenii informau că şoferii utilajelor de deszăpezire condiţionau intervenţia pe străduţele din cartiere”.

„Nu ştim dacă este vorba de echipaje aparţinând companiilor din subordinea Primăriei ori a celor private, dar astfel de situaţii nu sunt normale”.

„Îi rugăm încă o dată pe gălăţeni să nu plătească pentru servicii pe care au tot dreptul să le primească gratuit şi să semnaleze astfel de situaţii la telefonul 0236/307.706”.

Citit 922 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.