Cum trece CFR Călători la ora de iarnă

Cum trece CFR Călători la ora de iarnă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

CFR Călători informează că, începând de duminică, 30 octombrie, activitatea de transport feroviar de pasageri va trece la ora Europei Orientale, ora 4,00 devenind ora 3,00. Trecerea la ora de iarnă nu modifică mersul trenurilor în vigoare.

Conform unui comunicat remis de CFR Călători, în noaptea de 29/30 octombrie, toate trenurile de călători care au ora de plecare din staţiile de formare după ora 4,00 vor pleca la orele din Mersul de tren în vigoare, respectând ora Europei Orientale. Trenurile aflate în circulaţie după ora 4.00, ora oficială de vară, vor opri în staţiile din parcurs stabilite, unde vor staţiona până la ora de plecare din orarul în vigoare după noua oră a Europei Orientale, iar trenurile care mai au de parcurs o distanţă scurtă până la staţia finală îşi vor continua mersul până la destinaţie.

Având în vedere că şi în ţările vecine trecerea de la ora de vară la ora Europei Orientale oficială se face în aceeaşi zi, între staţiile de frontieră cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Bulgaria şi Ucraina, trenurile vor circula după orele din Mersul de tren în vigoare, precizează comunicatul CFR Călători.

Citit 1254 ori Ultima modificare Vineri, 28 Octombrie 2016 16:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.