Cât COSTĂ cadourile, ornamentele şi dulciurile de Crăciun

Cât COSTĂ cadourile, ornamentele şi dulciurile de Crăciun
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mai este fix o săptămână până la Ajunul Crăciunului, iar dacă nu aţi apucat să vă faceţi cumpărăturile necesare, vă oferim o mână de ajutor, prezentându-vă câteva produse, dar şi preţurile lor


Dacă vorbim despre dulciuri, cred că, suntem cu toţii iubitori de ciocolată. Iată câteva idei adunate de prin supermarketuri. În Auchan, un Moş Crăciun de ciocolată simplu costă 1,15 lei, în timp ce în Carrefour preţul acestuia ajunge la 2 lei. În Auchan găsim aceeaşi figurină de la Heidi, la preţul de 1,7 lei, în timp ce în Carrefour, o găsim de la Milka, la preţul de 3,8 lei.

Un om de zăpadă din ciocolată de la Heidi ajunge la 1,7 lei, în timp ce unul de la Milka, din Carrefour ajunge la preţul de doi lei. Tot în Auchan putem găsi figurine asortate de ciocolată la preţul de 7 lei, acadele la doi lei, sau bomboane în formă de brăduţi la patru lei. În Carreffour puteţi găsi în schimb, un set de dulciuri de la Toffifee, la doar 20 de lei, sau bulgăraşi de ciocolată la 10 lei.

Din Auchan putem achiziţiona o şosetă plină cu dulciuri de la Frozen la preţul de 20 lei, iar pentru băieţii şoseta cu imprimeu cu maşinuţe, plină de dulciuri, la acelaşi preţ. În schimb, din Auchan, puteţi cumpăra un coş cu dulciuri 32 de lei. Tot aici, un coş cadou pentru femei (dulciuri şi o sticlă de vin spumant) sau un coş pentru bărbaţi (dulciuri şi whiskey) costă 76 de lei.

Ornamente şi decoraţiuni

La ornamentele pentru casă şi brad, preţul nu diferă foarte mult de la un magazin la altul. Cele mai ieftine le veţi găsi cu siguranţă în magazinele Pepko, unde un set de şase globuri costă 10 lei, iar unul de doisprezece ajunge la preţul de 15 lei. Beteala costă doi lei, instalaţia patru lei, iar o stea pentru vârf costă doi lei.

La Auchan, preţul instalaţiilor diferă în funcţie de numărul becurilor şi al numărului de culori. Astfel, puteţi achiziţiona instalaţii atât la 41 de lei, 44 de lei, cât şi la 60 de lei. Globurile simple, din plastic ajung la preţul de 0,83 lei, în timp ce un set de patru globuri costă 10 lei. Un alt set de 18 globuri mici costă 18 lei, în timp ce un set de 10 globuri ajunge la şapte lei. Beteală găsiţi şi la trei lei (colorată simplu), dar şi 10 lei (imitaţie a bradului). O figurină tematică din ceramică costă opt lei, iar un vârf pentru brad ajunge la 14 lei. Fundiţele sunt la preţul de doi lei, iar un set cu patru inimioare pentru pom costă 14 lei.

În Carrefour, un set de şase globuri costă şase lei, unul de nouă este 12 lei, iar unul de 16 globuri mici ajunge la preţul de 13 lei. Beteală găsiţi şi la patru lei, dar şi la şapte lei.

Instalaţii găsiţi şi la 35 de lei, dar şi la 70 de lei (în funcţie de numărul beculeţelor).

Tot din  Carrefour puteţi cumpăra faţă de masă cu motive de Crăciun la 44 lei, şorţ la 11 lei, solniţă şi piperniţă cu Moş Crăciun la 17 lei şi farfurii la 6 şi 12 lei.

Hăinuţe speciale şi costume de Moş Crăciun

Dacă tot vine Crăciunul poate sunteţi interesaţi să le cumpăraţi micuţilor hăinuţe cu imprimeuri speciale, costume de Moş Crăciun sau poate chiar dumneavoastră, ca adult, vă doriţi să surprindeţi pe cineva drag cu un costum de sezon dedicat sărbătorilor.

Astfel, în Pepko găsim din nou produse la cele mai mici preţuri. O bluziţă pentru băieţei care are ca imprimeu un om de zăpadă costă 10 lei, în timp ce una pentru fetiţe este 19 lei. Mai puteţi cumpăra bluze unisex cu imprimeu special şi la preţul de 8 lei sau pijamale cu brăduţi la 10 lei. Un costum de Moş Crăciun pentru adulţi este 15 lei, iar căciulile tematice sunt la preţul de un leu.

În Auchan, puteţi cumpăra un pulover cu ren la 7 lei sau o bluză cu pinguini la 25 de lei. Şosetele cu pinguini sau urşi polari sunt la preţul de 5 lei, iar şoşonii cu Moş Crăciun costă 18 lei.

Un costum de Moş Crăciun pentru băieţei este 13 lei, iar cel de Crăciuniţe este 35 de lei. De asemenea, puteţi cumpăra un costum format din pantaloni şi bluziţă, roşii, la preţul de 30 de lei.

În ceea ce îi priveşti pe adulţi, de aici achiziţionaţi lenjerie intimă pentru bărbaţi sau femei cu imprimeuri de Crăciun la 15 lei, papuci cu Moş Crăciun la 23 de lei şi pijamale unisex la 60 de lei.

În Carrefour găsiţi rochie împletită pentru fetiţe la 85 de lei, rochie simplă la 65 de lei şi bluziţă simplă la 20 de lei.  Pentru băieţei găsiţi bluze cu desene tematice la 20 de lei, dar şi pulovere cu reni la 65 de lei. Costumele de Moş Crăciun sunt la preţul de 25 de lei.

O căciulă care are codiţe de Crăciuniţă costă 12 lei, cea simplă este 15 lei, iar corniţele de ren sunt la preţul de 3 lei.

În ceea ce îi priveşte pe adulţi şi aici găsiţi lenjerie intimă cu imprimeuri speciale la preţul de 15 lei pentru femei şi 20 de lei pentru bărbaţi.

Citit 2433 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Decembrie 2016 10:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.