Cât COSTĂ petrecerea de Revelion

Cât COSTĂ petrecerea de Revelion
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Noaptea dintre ani e una specială, iar mulţi dintre gălăţeni preferă să nu o mai petreacă în sufragerie, ci la restaurant. Costă mai mult, dar deranjul e mai mic, iar în dimineaţa zilei de 1 ianuarie, cine a petrecut la restaurant se întoarce să se odihnească, nu să spele munţi de vase, de Sfântul Vasile. Restaurantele locale vin, an de an, cu oferte care să-i convingă pe gălăţeni să-şi rezerve un loc la petrecerea de Anul Nou. Unii fac Revelioane clasice, alţii, petreceri tematice. Unii încearcă să atragă prin preţul mic, iar alţii, dimpotrivă.

Cea mai ieftină petrecere de Revelion pe care am găsit-o, în Galaţi e organizată de Restaurantul "Vioara", de pe strada Tecuci (între Intersecţia fără rost şi strada Coşbuc). Veţi putea petrece acolo cu doar 160 de lei de persoană. Meniul va fi alcătuit din ceea ce organizatorii numesc "gustare pentru poftă de dans", adică aperitiv, dintr-un fel principal - saramură de crap - şi dintr-un "fel de oră târzie", constând într-un mix de cărnuri cu cartofi şi murături. Bineînţeles, va fi şi desert şi nici băuturile nu vor lipsi. La preţul menţionat, participaţii vor avea parte de DJ şi muzică live cu interpretul Florin Ciupic.

Sunt multe restaurantele care organizează petreceri de Revelion la preţuri de până în 300 de lei. Spre exemplu, "Freddy şi Muşchetarii", din apropiere de Mobexpert, îi invită pe gălăţeni la o petrecere cu bucate, băuturi şi muzică, la preţul de 210 lei. Restaurantul "All Timer" va avea, în noaptea dintre 31 decembrie 2016 şi 1 ianuarie 2017, o petrecere care va costa 250 de lei. Hotel "Centrum" are în plan două petreceri de Revelion, cu preţuri cuprinse între 260 de lei (la Restaurantul "Blue Sun") şi 300 de lei (la "Panoramic Hall"). Un Revelion la Restaurantul "Malnaş", pe Dunăre, costă 250 de lei.

Vor fi, însă, în Galaţi şi petreceri mai scumpe. "Teatris" organizează „Red Carpet Party”, un eveniment tematic la care intrarea va costa 430 de lei de persoană. Gălăţenii care aleg să participe vor primi un meniu din care nu vor lipsi homarul şi foie gras cu chutney de trandafiri şi nici fileul de biban de mare. Participanţii vor primi şi desert, dar şi băuturi dintre cele mai diverse, de la whisky la rom, şi de la vin la cocktailuri alcoolice şi non-alcoolice. Invitaţi speciali sunt: DJ Jonny DaMix şi M.C. Coco.

Citit 6999 ori Ultima modificare Vineri, 30 Decembrie 2016 02:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.