"Amanet Romero", alături de mai multe familii gălăţene
Foto: Foto: Marius Prisacariu

"Amanet Romero", alături de mai multe familii gălăţene
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

Firma "Amanet Romero" din Galaţi a ajutat în pragul sărbătorilor trei familii din municipiul Galaţi. Este vorba despre două familii din cartierul Port şi o familie din satul Odaia Manolache, pe care am avut oportunitatea de a o cunoaşte.

"Amanet Romero" păstrează astfel tradiţia de a ajuta diferite familii în pragul sărbătorilor şi îşi doreşte să transmită acest obicei şi celorlalte societăţi din oraş. Cei care doresc să facă un gest nobil trebuie să ştie că pot dona anual 20 la sută din impozitul pe profit, dar nu mai mult de 0,5 la sută din cifra de afaceri, oricărei fundaţii sau familii mai puţin norocoase. Această procedură se poate face în fiecare an, prin încheierea unui contract de sponsorizare între societate şi familia (fundaţia) ajutată.

Familia Andone locuieşte în satul Odaia Manolache, din comuna Vânători, şi are şase copii (patru fete şi doi băieţi) frumoşi, sănătoşi şi foarte inteligenţi. La poartă, am fost întâmpinaţi de feţe timide şi emoţionante. Copiii aşteptau cu sufletul la gură maşina care trebuia să le aducă daruri de Crăciun.

"Amanet Romero" le-a cumpărat alimente neperisabile, jucării, fructe şi dulciuri. Nu avem cuvinte pentru a descrie emoţia şi bucuria de pe chipul micuţilor. Părinţii muncesc din greu şi fac tot posibilul ca micuţii lor să meargă la şcoală, să fie bine îmbrăcaţi şi hrăniţi. Familia Andone ar trebui să fie un exemplu pentru toţi părinţii care îşi pierd speranţa şi cred că nu mai pot face nimic pentru copiii lor.

Suma totală cheltuită de "Amanet Romero" pentru alimente, jucării şi lemne a fost de 3.364,23 lei.

Citit 2011 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Decembrie 2016 10:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.