Şase centre pentru a doua sesiune a bacalaureatului

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cei peste 2.000 de elevi care vor susţine bacalaureatul în a doua sesiune (17 august - 3 septembrie) au fost repartizaţi în şase centre de examen.

La Grupul Şcolar Metalurgic, pe lângă elevii de la această unitate, vor da bacalaureatul şi cei de la „Sf.Maria”, Liceul Particular „D.Cantemir” şi cei de la „Eremia Grigorescu” din Tg.Bujor.

Elevii de la „Dunărea”, „C.Negri”, „Racoviţă”, „Cuza” „Asachi”, Energetic, Grupul Şcolar din Tudor Vladimirescu, Economic şi „Radu Negru” vor da sesiunea a doua la Grupul Şcolar „Gh.Asachi”.

La Grupul Şcolar CFR au fost grupaţi elevii de la CFR, „Saligny”, CNMK, „Cuclin”, Seminar, Grup Şcolar din Pechea, Marina, „P.Bujor” din Bereşti şi Liceul cu Program Sportiv.

La „Moţoc” vor da bacalaureatul elevii din acest liceu şi cei de la „Traian”, în timp ce la Colegiul Tehnic Auto au fost repartizaţi şi  absolvenţii de la Liceul Particular „M.Coman” şi cei de la „Elena Doamna”.

„Spiru Haret”, „C.Hogaş”, Grup Şcolar Industrial şi Grup Şcolar „O.Caledoniu” au fost afiliate centrului de la Colegiul de Agricultură şi Economie din Tecuci.

Citit 1027 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.