Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
6 comentarii

Pe adresa redacţiei a venit o sesizare cu privire la gheaţa care s-a format în mai multe locuri pe trotuarele străzii Nicolae Holban (fostă Culturii). "Nu se mai poate merge normal pe trotuare. Ori pasul pinguinului, ori o iei uşurel pe mijlocul străzii, dar nici pe acolo nu e bine, că vin maşini şi trebuie să te dai la o parte. Nu a intervenit nimeni. Măcar nişte sare de se arunca, să se topească gheaţa. Ziua se topeşte şi noaptea îngheaţă la loc. E teroare...", ne-a scris un domn care locuieşte în zonă.

Reprezentanţii Ecosal ne-au transmis că au luat act de solicitarea cetăţeanului şi că vor interveni. "Suntem conştienţi de acest fenomen, deja am intervenit în preajma şcolilor şi avem mai multe echipaje în teren, pregătite să intervină la solicitări. Pe strada Holban se va interveni cu sare, cel mai probabil", ne-a explicat Mirela Furtună, director Ecosal.

Citit 1392 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Februarie 2017 17:22

6 comentarii

 • postat de Desperado Joi, 16 Februarie 2017 23:50 86.122.130.*** Link la comentariu
  0
  0

  Un lucru e clar: PSD ne-a arătat că tot pentru EI au venit la putere!
  Vrem DEMISIA directorului Ecosal si chiar a Primarului indolent!
  Un oraș așa murdar, plin de gheață peste tot și cu bordurile varză n-am mai văzut niciodată!
  P.S.: Probabil de asta nu s-a intervenit la spargerea gheții, să nu se strice mai tare asfaltul și bordurile de proastă calitate! Uitați-vă la bordurile de pe str. Brăilei puse de acum 2-3 ani în ce stare sunt. Oribil. De ce nu se pun borduri din granit, din mozaic de calcar sau din alte materiale care nu se macină la prima ploaie, nu înțeleg?

  Raportează
 • postat de ss Joi, 16 Februarie 2017 22:02 5.13.255.*** Link la comentariu
  0
  3

  Domnul e binevoitor cu noi si nu ne lasa pe mana administratiei galatene, ii stim, sunt praf si pulbere!

  Raportează
 • postat de crystal Joi, 16 Februarie 2017 19:16 95.76.32.*** Link la comentariu
  0
  3

  ecosalul asteapta sa bata soarele mai tare sa faca el curat de zapada si gheata in oras si sa usuce si rahatii de caini care ies la iveala.

  Raportează
 • postat de Iancu din Hunedoara Joi, 16 Februarie 2017 09:54 91.208.234.*** Link la comentariu
  0
  6

  Dezapezirea si curatarea trotuarelor au fost lasate pe planul doi.
  La momentul de fata e in plina desfasurare campania de colectare a brazilor de Craciun, inceputa foarte devreme anul acesta (8 februarie) pentru transformarea lor in compost, meterial de care este mare nevoie!
  Cererea de compost este atat de mare incat pentru sustinerea acestei campanii oamenii s-au mobilizat si anul acesta n-au mai despodobit brazii la Paste cum se intampla de obicei ci au inceput sa-i arunce inca din februarie pentru a sprijini activitatea SP Ecosal.
  Deszapezirea nu e o prioritate pentru ca si asa vine primavara si zapada se topeste singura asa ca nu e nevoie sa se cheltuie bani pentru asemenea operatiuni. Sa nu vina dupa aceea DNA-ul si cu Curtea de Conturi , sa acuze SP Ecosal de deturnare de fonduri si cheltuieli nejustificate.

  Raportează
 • postat de Miu Joi, 16 Februarie 2017 09:48 109.103.162.*** Link la comentariu
  0
  7

  Ieri am observat cum muncitorii iau gheata de langa borduri si o stivuiesc pe trotuare. In statia de vizavi de banci nu mai poti circula ca pieton din cauza trotuarului ingust ocupat de mormane de gheata.

  Raportează
 • postat de Cernea Joi, 16 Februarie 2017 09:16 193.230.156.*** Link la comentariu
  0
  8

  UNDE SE INTERVINE?????? SE INTERVINE CU SOARELE CARE O TOPESTE, TOATA IARNA DE LA PRIMA SI DUPA A DOUA NINSOARE GHEATA A FOST CA LA PATINUOAR PE TROTUARE.CATA NESIMTIRE ACUM ,CAND O TOPESTE SOARELE SA SUSTII CA SE INTERVINE .

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.