Striptease, delicatese şi muzică bună de Ziua Femeii

Striptease, delicatese şi muzică bună de Ziua Femeii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ca în fiecare an, cluburile şi restaurantele din Galaţi se străduiesc să le atragă pe doamne şi domnişoare cu petreceri tematice de Ziua Femei.

Cele mai multe cluburi au pregătit de 8 Martie petreceri incendiare cu show-uri cu stripperi renumiţi. Sunt însă şi localuri care nu mai ţin cont de specificul zilei de 8 Martie şi organizează petreceri comune, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei.

Cu buget cuprins între 80 şi 150 de lei, puteţi servi un meniu de bază sau cele mai sofisticate combinaţii de mâncăruri şi dulciuri. 

La Restaurant, Vega organizatorii pregătesc o noapte specială dedicată tuturor doamnelor. Spre deosebire de alte localuri, aici vă puteţi petrece seara într-un decor intim, fără vreun moment de striptease. Doamnele vor asculta muzică mixată de cel mai bun Dj şi vor putea face fotografii deosebite în cabina foto, special amenajată. La doar 89 de lei aveţi incluse trei feluri de mâncare, apă, vin, şampanie, Martini şi alte sucuri. Petrecerea începe de la ora 18,00 şi ţine până dimineaţă. 

Nici restaurantul „Perla Dunării” nu este mai prejos. Pentru ca doamnele să aibă o seară de neuitat, restaurantul „Perla Dunării” (turnul de televiziune) organizează, de 8 Martie, o petrecere la care atmosfera va fi condimentată de formaţia Adagio şi îndrăgita solistă Minodora Dediş. În preţul de 100 de lei sunt incluse două feluri de mâncare, desert, apă, whisky sau cremă de whisky, suc, vin roze şi vin alb şi cafea cu lapte. Petrecerea începe de la ora 19,00 şi ţine până în zori. 

Staff-ul hotelurilor Dunărea SA au întocmit oferte foarte variate. În First Club, de la Hotelul Danube Stars, doamnele pot dansa pe muzica live cântată de Claudiu Rusu. Nici momentele de striptease nu lipsesc. Doamnele îi vor putea admira pe membrii trupei The Gentleman. Cu 120 de lei, doamnele au parte de două feluri de mâncare şi desert.

La hotelul Galaţi Centrum, la salonul Panoramic, de la etajul nouă, doamnele se pot distra tot pe muzica lui Claudiu Rusu, semifinalist la Vocea României. Tot în cadrul aceluiaşi hotel puteţi merge la restaurantul Blue Sun. La doar 80 de lei aveţi incluse tot două feluri de mâncare şi muzică asigurată de DJ profesionist.

Citit 2241 ori Ultima modificare Joi, 02 Martie 2017 17:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.