Cât costă un cadou ideal pentru 8 Martie?

Cât costă un cadou ideal pentru 8 Martie?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu este o noutate că, primăvara, cele mai răsfăţate sunt doamnele. Prin urmare, an de an, bărbaţii se confruntă mereu cu veşnica dilemă: oare ce cadou îi voi mai face mamei, surorii, iubitei sau soţiei de 8 Martie?  Pentru a le veni în ajutor, am testat puţin piaţa, să vedem care sunt variantele cele  mai la  îndemână.

Deşi florile sunt considerate de mulţi fie demodate sau un lux, există gălăţeni care preferă să le dăruiască un buchet frumos de flori doamnelor de lângă ei. Din păcate, numărul acestora e tot mai mic.

În centru, la florăria "Lotus", un buchet frumos, aranjat într-un mod deosebit, cu hârtie tip ziar, ilustrată cu diferite desene, verdeaţă şi ambalaj, costă între 40 şi 60 de lei. Din nefericire, florăresele ne confirmă faptul că vânzările scad de la un la altul.

Dincolo de flori, bijuteriile şi produsele cosmetice rămân favoritele doamnelor. Bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale femeilor, înveselind orice ţinută şi amintindu-le de momentele speciale din viaţa lor.  O broşă, un ceas sau o pereche de cercei vor fi mereu un cadou de efect şi la un preţ convenabil.

Magazinele de cosmetice sunt, zilele acestea, printre cele mai aglomerate. Un set de îngrijire personală sau de frumuseţe este un cadou potrivit şi au preţuri de maximum 60 de lei. Nici parfumurile nu sunt o alegere de neglijat, bineînţeles, dacă îi cunoşti preferinţele doamnei. Preţurile sunt pentru toate buzunarele, între 35 şi 55 de lei, în supermarketuri, dar, dacă vrei s-o uimeşti cu un parfum de firmă, ajungi să plăteşti între 150 de lei şi 300 de lei pentru o sticluţă, în funcţie de cantitate şi de marcă.

Citit 1485 ori Ultima modificare Vineri, 03 Martie 2017 16:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.