Sute de locuri, scoase la concurs de universităţile militare pentru sesiunea 2017

Sute de locuri, scoase la concurs de universităţile militare pentru sesiunea 2017
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

658 de locuri sunt puse la bătaie în acest an de academiile MApN, cele mai multe oportunităţi de a urma o carieră ca ofiţer fiind oferite de Academia Forţelor Terestre de la Sibiu, unde sunt scoase la concursul de admitere 203 posturi. Cu o ofertă generoasă vin Academia Forţelor Aeriene de la Braşov, unde sunt disponibile 159 de locuri, şi Academia Tehnică Militară de la Bucureşti, cu 180 de locuri. 66 de locuri sunt oferite de Academia Forţelor Navale de la Constanţa, în timp ce Institutul Medico-Militar a pregătit, pentru viitorii medici gradaţi, 30 de locuri. La Secţia Institutului Medico-Militar de la Tg. Mureş sunt asigurate 20 de locuri.

Cei care doresc să se înscrie la admiterea din acest an trebuie să fie cetăţeni români cu domiciliul în ţară, să fie apţi medical, să aibă vârsta de cel mult 26 de ani, respectiv, 24 de ani, pentru aviatori şi navigatori, iar până la data admiterii să promoveze Bacalaureatul.

Candidaţii vor susţine un test grilă, eliminatoriu, la limba engleză şi un test grilă la una sau două discipline studiate în liceu. Mai multe informaţii pot fi obţinute la sediul Biroului Recrutare, Galaţi, str. Cerealelor nr.2 sau la telefonul 0236.497.031.

Citit 1992 ori Ultima modificare Vineri, 03 Martie 2017 16:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.