Un nou proiect destinat copiilor speciali are nevoie de susţinere

Un nou proiect destinat copiilor speciali are nevoie de susţinere
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

„Căsuţa Curcubeu” - Centru multidisciplinar de intervenţii specializate în autism APCA Galaţi, va însemna cinci săli de lucru, trei table interactive, şapte terapeuţi, zeci de familii sprijinite, sute de materiale educaţionale specifice şi mii de progrese ale copiilor membri.

Însă, ca la orice început de drum în „casă nouă” şi având în vedere că APCA este un ONG apolitic, care se susţine din surse proprii, fără nicio finanţare din partea autorităţilor publice locale, ci doar prin implicarea exemplară a părinţilor şi cu ajutorul comunităţii locale, întâmpină dificultăţi în a acoperi costurile estimate cu amenajarea corespunzătoare a spaţiului, ce se ridică la aproximativ 10.000 de euro.

Aşadar, fundaţia lansează un apel către orice om cu inimă mare, mai ales pentru că în această perioadă, mai mult ca niciodată, orice mic ajutor, de orice natură, contează. Orice donaţie este un pas mic spre realizarea unui vis mare.

„Căsuţa Curcubeu” îşi va începe propria poveste chiar pe 2 aprilie, de Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului”, căci membrii fundaţiei îşi doresc să îşi facă tot mai cunoscute misiunea, activitatea şi proiectele.

Pentru mai multe detalii sau informaţii puteţi suna la numerele de telefon 0336.401.096 sau 0752.675.454 sau scrie pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Cei care doresc pot face donaţii în contul asociaţiei RO84 BTRL 01801205 G11822XX- deschis la Banca Transilvania, sucursala Galaţi.

Citit 2598 ori Ultima modificare Vineri, 03 Martie 2017 17:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.