Încolţită de câini, a ajuns la Neurochirurgie

Încolţită de câini, a ajuns la Neurochirurgie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O gălăţeancă de 42 de ani care locuieşte în Ţiglina III a ajuns la spital cu o lovitură puternică la cap, după ce s-a şi speriat din cale afară. „Îmi duceam băiatul de 9 ani la antrenament la fotbal”, povesteşte femeia, amintindu-şi că atunci când a ajuns pe la intersecţia străzilor Gheorghe Asachi şi Anghel Saligny, în zona Bingo, au înconjurat-o mai mulţi câini.

„Iniţial doar m-am speriat, apoi unul m-a apucat de picior. M-am dat în spate, ca să mă aşez în faţa băiatului, dar m-am dezechilibrat şi am căzut. M-am lovit la cap”, mai spune femeia.

„Noroc că băiatul meu a fugit şi a chemat un taximetrist, care ne-a sărit în ajutor. Apoi am chemat pe cineva din familie şi l-a dus pe băiat acasă”.     

Starea femeii, internată acum la Neurochirurgie în urma loviturii la cap,  nu este una gravă şi chiar ea spune că nu câinii comunitari sunt de vină pentru astfel de incidente.

De fapt, autorităţile ar trebui să găsească soluţii de pe urma cărora să beneficieze atât gălăţenii cât şi patrupedele, care ar trebui sterilizate şi îngrijite cum se cuvine. La urma urmei, strada nu este un loc pentru animale, ci pentru oameni.

Citit 1248 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.