ȘCOALA ALTFEL la Liceul Teoretic ”Dunărea” din Galați

ȘCOALA ALTFEL la Liceul Teoretic ”Dunărea” din Galați
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Liceul Teoretic "Dunărea" a organizat, în săptămâna "Şcoala altfel", concursul Spring Day. Elevi din clasele V-VII au reprezentat câte o ţară la alegere şi s-au pregătit cu câteva lucruri reprezentative pentru cultura aleasă.

Port popular, mâncare tradiţională şi date despre ţările alese, acestea au fost câteva dintre activităţile puse la punct de elevi. Ţările despre care s-a vorbit au fost România, Franţa şi Germania. Elevii s-au organizat singuri, fără ajutorul unui cadru didactic, pentru a învăţa ce înseamnă autodisciplina şi pentru a avea mână liberă în ceea ce priveşte modul în care şi-au pus în scenă ideile. Cu toate acestea, ei au fost îndrumaţi de domnişoara profesoară Geanina Gheorghiu, care le-a oferit sfaturi şi i-a susţinut în demersurile lor.

Săptămâna "Şcolii altfel" a fost, de altfel, presărată de evenimente diverse, potrivite pentru toţi elevii. De la concursuri şi ateliere de creaţie, cluburi de lectură, vizionare de filme, la tot felul de excursii şi vizite la muzee. De asemenea, aceştia au avut parte şi de seminarii, unde au dezbătut diferite teme interesante, cum ar fi gândirea pozitivă, măsuri de acordare a primului ajutor, poluarea mediului, ori provocarea de a fi poliţist de frontieră.

Citit 3202 ori Ultima modificare Luni, 29 Mai 2017 13:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.