Medicii de pe Primăverii, în Ambulatoriul Judeţeanului

Medicii de pe Primăverii, în Ambulatoriul Judeţeanului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De luni, pe mulţi dintre medicii care vă ofereau consultaţii în incinta Policlinicii de pe strada Eroilor (fostă Primăverii) îi veţi putea găsi doar în cabinetele medicale din Ambulatoriul Spitalului Judeţean. Detalii ne-a oferit directorul Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică (DJSP) Galaţi, dr. Costinela Georgescu. 

„S-au constatat anumite discontinuităţi şi imperfecţiuni în funcţionarea  cabinetelor care rămăseseră în spaţiul din strada Eroilor, nr. 34. La o analiză corectă s-a ajuns la concluzia că medicii şi personalul medical care lucrează în acele cabinete ar trebui să fie mutaţi în clădirea Ambulatoriului de specialitate al Spitalului Judeţean. În consecinţă, de luni, activitatea cabinetelor de specialitate din clădirea pe care o cunoaştem drept «Policlinica de pe Primăverii» se va desfăşura în ambulatoriul integrat Spitalului Judeţean”, a precizat dr. Georgescu.

„Este necesară această mutare pur şi simplu pentru că medicii care lucrează acum acolo trebuie să desfăşoare activitate şi în secţiile cu paturi ale spitalului. Acest lucru nu s-a întâmplat din aprilie până acum, iar situaţaia nu corespunde cu legislaţia în vigoare. La nivelul Spitalului Judeţean, aceste cabinete din ambulatoriu vor avea un program de funcţionare organizat dimineaţa şi după-amiaza”, a mai precizat directorul DJSP.

Noul program al cabinetelor deja existente, dar în care se va lucra în două schimburi, odată cu mutarea medicilor de la Policlinica de pe Primăverii urmează să fie făcut public în cel mai scurt timp.

Printre  medicii specialişti care  desfăşura activitatea, de luni, în Ambulatoriul Spitalului de Urgenţă se numără: alergologi, dermatologi, psihiatri, ortopezi, medici de medicină internă, otorinolaringologi, ginecologi etc.

Citit 1135 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.