Solicitări urgente ale şoferilor protestatari

Solicitări urgente ale şoferilor protestatari
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Cum v-am anunţat deja, în jur de 60 de maşini şi circa o sută de persoane au luat parte duminică, la prânz, la marşul organizat de un grup de iniţiativă, care a dorit să tragă un semnal de alarmă vizavi de siguranţa traficului pe Drumul de Centură. Demersul, anunţat încă din primăvară, s-a concretizat într-un protest paşnic, fără marş, cum a fost de altfel aprobat, şi nu a perturbat traficul auto pe şoseaua ocolitoare, pe segmentul cuprins între benzinăria OMV şi Viaduct. Regândirea planului de sistematizare a arterei pe care se produc numeroase accidente rutiere, soldate cu victime atât din rândul pietonilor, cât şi al şoferilor sau pasagerilor, a fost motivul pentru care conducătorii auto au ales această modalitate de protest. Printre revendicările expuse clar de la început, se numără două pe care aceştia le consideră ca urgente şi de a căror îndeplinire organizatorii leagă reuşita acestei prime acţiuni.  

"Deocamdată, nu am avut nicio reacţie oficială din parte autorităţilor, dar nu ne aşteptăm atât la promisiuni, cât la fapte, pe care sperăm să le vedem în viitorul apropiat. Circulaţia pe Drumul de Centură trebuie regândită în totalitate, dar vrem ca de urgenţă să se ia măsuri suplimentare de siguranţă la intersecţia Drumului de Centură cu strada Oltului şi la intersecţia cu Viaductul", ne-a precizat luni, 12 iunie, George Nica, organizatorul protestului de duminică.

În cazul în care lucrurile nu vor începe să se mişte vizavi de siguranţa rutieră pe această arteră a Galaţiului, şoferii se vor mai mobiliza şi pentru alte proteste.

Citit 1585 ori Ultima modificare Marți, 13 Iunie 2017 10:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.