"Prietenul meu cu blăniţă" - eveniment caritabil şi workshop

"Prietenul meu cu blăniţă" - eveniment caritabil şi workshop
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Iubitorii de animale au parte de o surpriză în acest weekend. Dacă doriţi să participaţi sau doar să asistaţi la frumosul eveniment atunci sunteţi aşteptaţi pe stadionul "Portul Roşu" pe 17 iunie, pentru o zi plină de surprize.

Asociaţia de Sprijin pentru Părinţi şi Copiii cu Autism Galațţi – APCA şi Asociaţia Therapy Animals organizează evenimentul caritabil ”Prietenul meu cu blăniţă”.

Organizatorii au pregătit concursuri cu premii atractive, dedicate atât prietenilor necuvântători, cât şi stăpânilor. Acestea sunt ”Cel mai frumos animal de companie”, ”Căţelul cel mai haios” şi ”Trucul cel mai distractiv". De asemenea, va mai avea loc şi un spectacol cu câini de serviciu din cadrul Poliției Galaţi, precum şi demonstrații cu câini de terapie şi multe alte surprize.

Biletele au fost puse deja în vânzare: pentru evenimentul ”Prietenul meu cu blăniţă” sunt disponibile trei variante (40 lei – concurenţii, 15,00 lei – spectatorii şi 50 lei – bilet tip family). Biletele se pot achiziţiona de la organizatori de la numerele de telefon 0769.673.389 / 0741.635.092, iar cei interesaţi pot obţine detalii şi de pe pagina de Facebook dedicată evenimentului – Prietenul meu cu blăniţă.

Citit 1413 ori Ultima modificare Luni, 12 Iunie 2017 19:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.